Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

WIND One Pro: Νέο πακέτο ψηφιακών εργαλείων για επιχειρήσεις

Το WIND One Pro, ένα  πλήρες πακέτο απεριόριστων παροχών και εύκολης διαχείρισης αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσεις, παρουσίασε η WIND.

Μέσα από το WIND One Pro,  οι εταιρικοί συνδρομητές WIND μπορούν πλέον να έχουν – μαζί με τις υπηρεσίες Σταθερής και Κινητής – τις δυνατότητες ενός υπερσύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου σε CLOUD, περιβάλλον που επιτρέπει στην επιχείρηση να λειτουργεί από παντού ευέλικτα και αποτελεσματικά, μέσα από μια σύγχρονη εφαρμογή  για Κινητά και Laptop και ένα εύκολο web portal διαχείρισης.

Συγκεκριμένα η υπηρεσία προσφέρει:

  • Όλες τις λειτουργίες ενός σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου

Όχι πια αναπάντητες κλήσεις και αναμονές. Η φωνητική πύλη εξασφαλίζει τη λιγότερη δυνατή αναμονή για τους πελάτες, όσο εκείνοι ακούνε προωθητικά μηνύματα της επιχείρησής. Και καμιά κλήση δεν χάνεται αν κάποιος λείπει, αφού δρομολογούνται στον υπάλληλο βάρδιας.  Με πάνω από 50 λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου, για μια εικόνα μεγάλης επιχείρησης που δεν σταματά να δουλεύει για τους πελάτες της.

  • Το σταθερό παντού σε smartphone και laptop

Γιατί το σταθερό της επιχείρησής πρέπει να είναι παντού. Όποιος και να πραγματοποιήσει κλήσεις εμφανίζεται το Σταθερό που γνωρίζουν οι πελάτες ενώ  δεν χάνεται καμία κλήση γιατί δρομολογούνται ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές.

  • Ολη η διαχείριση κάθε στιγμή από παντού μέσω του Web Portal

Όλες οι ρυθμίσεις του κέντρου πραγματοποιούνται από παντού, εύκολα και γρήγορα χωρίς αναμονές και έξτρα κόστη από επισκέψεις τεχνικών.

  • Συνδιασκέψεις και παρουσιάσεις από παντού

Voice Conference πιο εύκολα από ποτέ, Video conference με ένα click, οι επαφές όλων των συναδέλφων με μια κίνηση στο Κινητό, στο Tablet και στο PC.

  •  Σύγχρονες τηλεφωνικές συσκευές CISCO

Σύγχρονες IP τηλεφωνικές συσκευές που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με την μοντέρνα αισθητική και εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις απεριόριστες δυνατότητες της λύσης ΟΝΕ Pro.

  • Χωρίς κόστος αγοράς, εγκατάστασης ή συντήρησης 

Η επιχείρησή αποκτά όλα τα παραπάνω χωρίς να χρειαστεί να επενδύσει χρήματα για αγορά, εγκατάσταση ή συντήρηση εξοπλισμού. Με ένα χαμηλό μηνιαίο πάγιο.

Περισσότερες πληροφορίες για το WIND ONE PRO μπορείτε να βρείτε εδώ και στα καταστήματα WIND.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις