Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hardware με… συνδρομή για τους κατόχους BMW – Το μοντέλο που παρουσίασε η εταιρεία

Μια σειρά νέων υπηρεσιών, καινοτομιών και νέων τεχνολογιών, παρουσίασε χθες η BMW, στο πλαίσιο εκδήλωσής της για την εικονική πραγματικότητα.

Η εταιρεία ανανέωσε την τεχνολογία της, το λογισμικό που χρησιμοποιείται εντός των αυτοκινήτων της και, χάρη σε αυτές τις αλλαγές, εξήγησε, μπορεί να προσφέρει πλέον περισσότερες επιλογές στους πελάτες της.

Ίσως η πιο αξιοσημείωτη, μεταξύ αυτών, είναι ότι πλέον ο κάτοχος του κάθε αυτοκινήτου, μπορεί να αποκτήσει διάφορα χαρακτηριστικά (σε hardware) με… συνδρομή. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα είναι ήδη ενσωματωμένα στο αυτοκίνητο όμως μπορεί ο κάτοχος να μην τα ενεργοποιήσει από τη στιγμή που αγοράζει το όχημα.

Τι σημαίνει αυτό: Αν κάποιος αγοράσει ένα αυτοκίνητο BMW χωρίς, για παράδειγμα, θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποκτήσει τις συγκεκριμένες λειτουργίες, με συνδρομή, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, η εταιρεία ενδέχεται να του προσφέρει μια περίοδο δωρεάν – όπως γίνεται με πολλές συνδρομητικές υπηρεσίες – για δοκιμή.

“Προσφέρουμε τη μέγιστη ευελιξία και σιγουριά στους πελάτες μας όσον αφορά την επιλογή και τη χρήση του προαιρετικού εξοπλισμού στις BMW τους, είτε πρόκειται για νέα ή μεταχειρισμένη BMW”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης”. Έχει σημασία εδώ να αναφερθεί ότι ο όρος “μεταχειρισμένη” δεν χρησιμοποιείται τυχαία, αφού η τεχνολογία αυτή θα είναι διαθέσιμη και σε ήδη αγορασμένα αυτοκίνητα, εφόσον “τρέχουν” την τελευταία έκδοση λογισμικού της εταιρείας.

“Στο εγγύς μέλλον, όχι μόνο θα μπορέσουμε να προσθέσουμε περισσότερες λειτουργίες, αλλά θα είμαστε επίσης σε θέση να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες μας με προσωρινές κρατήσεις, όπως η κράτηση για τρία χρόνια, για ένα έτος, ή ακόμα και μικρότερες χρονικές περιόδους, όπως μερικούς μήνες”, δήλωσε επίσης εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα features που παρουσίασε χθες η BMW είναι τα ψηφιακά κλειδιά που θα υποστηρίζει η νέα σειρά BMW 5, μέσω iPhone και Apple Watch.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις