Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Amazon: Πρόγραμμα υποστήριξης για μικρές επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Amazon σε συνεργασία με το δίκτυο υποστήριξης μικρών επιχειρήσεων Enterprise Nation ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα υποστήριξης για Startups και μικρές επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει περισσότερες από 200.000 επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα σχετικά με την δημιουργία και την ανάπτυξη των διαδικτυακών τους δραστηριοτήτων.

Η υποστήριξη περιλαμβάνει ένα δωρεάν πρόγραμμα online εκπαίδευσης, εκπτώσεις σε προϊόντα και ειδική εκπαίδευση στην μεγάλη υπηρεσία cloud, Amazon Web Services (AWS).
Περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις που δεν έχουν δικτυακή παρουσία θα έχουν πρόσβαση σε bootcamps μιας εβδομάδας για να βοηθηθούν σχετικά με τις συναλλαγές στο διαδίκτυο.
Όσοι συμμετέχουν σε αυτά τα bootcamps θα έχουν τεχνική υποστήριξη για δώδεκα μήνες σχετικά με θέματα όπως το marketing, τη λειτουργία της επιχείρησης και τη διαχείριση των χρηματοοικονομικών της.

Ο country manager της Amazon, Doug Gurr δήλωσε σχετικά: «Οι μικρές επιχειρήσεις είναι η ψυχή της οικονομίας και βοηθώντας τες, μπορούμε να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας στις οικογένειες, τις κοινότητες αλλά και γενικά στο Ηνωμένο Βασίλειο να επιστρέψουν πιο γρήγορα (σε ρυθμούς ανάκαμψης. Πολλές επιχειρήσεις έχουν βρει τον δρόμο τους στην διάρκεια της κρίσης παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο».

Η επικεφαλής της Enterprise Nation, Emma Jones επεσήμανε με την σειρά της ότι: «Ο κορωνοιός έχει δημιουργήσει σοβαρές προκλήσεις στις Startups και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ποτέ άλλοτε δεν έχουν ζητήσει βοήθεια περισσότερες επιχειρήσεις, ειδικά στο θέμα  online. Αυτό το πακέτο κρίσιμης στήριξης θα περιλαμβάνει προσαρμοσμένη καθοδήγηση, συμβουλές για κάλυψη των ζημιών αλλά και εργαλεία ανάπτυξης για τις Startups. Όλα αυτά γίνονται για να βοηθηθούν οι εταιρίες ώστε να αντιμετωπίσουν αυτήν την καταιγίδα και να βγουν πιο δυνατές από αυτές τις οικονομικές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν λόγω της πανδημίας και του lockdown».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις