Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

PayPal: Και στην Ελλάδα ο διαγωνισμός Influencers Contest με έπαθλο ένα masterclass στο Σαν Χοσέ

Από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 20 Αυγούστου 2015, κάθε ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας και ενσωμάτωσης συστημάτων πληροφορικής δύναται να έρθει αντιμέτωπη με τους αντιπάλους της και να κάνει αίτηση για συμμετοχή στον διαγωνισμό ‘PayPal Influencers Contest 2015’.

Η εταιρεία που θα εξασφαλίσει τον μεγαλύτερο αριθμό εγγεγραμμένων συνεργαζόμενων εμπόρων θα κερδίσει ένα 4ήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας.

Μετά το επιτυχές λανσάρισμα στην Ισπανία, η PayPal εγκαινιάζει το Influencers Contest στην Ελλάδα και σε άλλες 20 ευρωπαϊκές αγορές. Ο στόχος του διαγωνισμού είναι απλός – να θέσει ως αντιπάλους τους ειδικούς που θα διαγωνίζονται, αξιολογώντας το επίπεδο της επιρροής τους στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η δυνατότητα σύγκρουσης με άλλες εταιρείες επιτρέπει την διευκόλυνση ανταλλαγής ιδεών και διάθεσης της πρωτοποριακής εμπειρίας των γρήγορων, άνετων και ασφαλών συναλλαγών σε όσους δυνατόν περισσότερους εμπόρους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Η νικήτρια εταιρεία του διαγωνισμού θα κερδίσει την δυνατότητα να προσκαλέσει δύο συναδέλφους στο Σαν Χοσέ (Καλιφόρνια) για ένα 4ήμερο αποκλειστικό masterclass στην έδρα της PayPal. Το έπαθλο καλύπτει τα κόστη μεταφοράς, διαμονής, ασφάλειας και αποκλειστικής εκπαίδευσης. Οι εταιρείες που θα λάβουν την δεύτερη και την τρίτη θέση στο διαγωνισμό θα κερδίσουν ελκυστικά πακέτα δώρων.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στον διαγωνισμό κάνοντας κλικ στην ιστοσελίδα του Influencers Contest και να ακολουθήσουν τις οδηγίες. Η συμμετοχή περιλαμβάνει την εγγραφή στο PayPal Partnership Program, καθώς και την αυτόματη δημιουργία μιας ξεχωριστής εταιρικής υποσελίδας για τους εγγεγραμμένους. Στον διαγωνισμό PayPal Influencers CEE – 2015, μπορούν να λάβουν μέρος εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας και ενσωμάτωσης συστημάτων πληροφορικής, εξαιρούνται όμως οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις