Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 5 εκατ. για την πλατφόρμα εκπαίδευσης προσωπικού EduMe

Η πλατφόρμα εκπαίδευσης προσωπικού EduMe, με έδρα το Λονδίνο, εξασφάλισε χρηματοδότηση Α’ Γύρου, ύψους 5 εκατ. δολαρίων από τη Valo Ventures και την Connect Ventures.

Η πλατφόρμα, η οποία ιδρύθηκε το 2016, στοχεύει στην εκπαίδευση, την πληροφόρηση αλλά και την αλληλεπίδραση υπαλλήλων οι οποίοι δουλεύουν σε καθεστώς εξ αποστάσεως απασχόλησης. Περιλαμβάνει μαθήματα, μηνύματα αλλά και έρευνες προκειμένου η εταιρεία να λαμβάνει ανατροφοδότηση σχετικά με την εκπαίδευση του προσωπικού της.

Το EduMe χρησιμοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες σε 6 ηπείρους, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, όπως η παράδοση φαγητού, η λιανική, η φιλοξενία και η υγειονομική περίθαλψη. Ανάμεσα στις εταιρείες που το χρησιμοποιούν είναι η Deliveroo, η Uber και η Deloitte.

“Ποτέ δεν υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη να εκπαιδεύσουμε, να ενημερώσουμε και να συνδεθούμε αποτελεσματικά στο εργατικό δυναμικό μας, και η τεχνολογία μας επιτρέπει τώρα να το κάνουμε απρόσκοπτα, ανεξάρτητα από το πού οι άνθρωποι εκτελούν τη δουλειά τους” ανέφερε με αφορμή τη νέα χρηματοδότηση ο Jacob Waern, Founder και CEO της εταιρείας.

Από την πλευρά του, η Mona ElNaggar, Partner της Valo Ventures σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το EduMe τις ομάδες που δουλεύουν εξ αποστάσεων να είναι επιτυχημένες. (Η εταιρεία) δίνει πρόσβαση σε πληροφορίες που οι εργαζόμενοι μπορούν να ‘καταναλώσουν’ όπου, όποτε και όπως θέλουν, ενώ παράλληλα προσφέρει πραγματικά οφέλη στους εργοδότες…”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις