Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Flace.gr: Το “AirBnB” των γραφείων

Μετά τις ενοικιάσεις ανοικτών χώρων για γυρίσματα ή σπιτιών για διαμονή δεν ήταν δυνατόν να μείνουν εκτός τα γραφεία από τα marketplaces. Η πανδημία βέβαια έχει φέρει τα πάνω-κάτω και στους κοινόχρηστους χώρους γραφείων, μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή για επαγγελματίες και Startups λόγω τη ευελιξίας που προσφέρουν.

Το flace.gr είναι μια online πλατφόρμα η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και startups να αναζητήσουν και να βρουν τις ιδανικές υποδομές για να εδραιώσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος εύκολα και γρήγορα μπορεί να βρει άμεσα και δωρεάν χώρους γραφείων: αποκλειστικά γραφεία, κοινόχρηστα γραφεία αλλά και ανοιχτά γραφεία.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου: “η ομάδα του flace.gr απαρτίζεται από άτομα με εμπειρία στο Real Estate και το Digital Marketing, ο συνδυασμός αυτών των δύο κλάδων μας δίνει τη δυνατότητα από τη μία να επιλέγουμε επαγγελματικούς χώρους γραφείων οι οποίοι πληρούν όλες τις νέες απαιτήσεις του Coworking και από την άλλη δίνει την τεχνογνωσία να προωθούμε με τον κατάλληλο τρόπο τους χώρους που διαθέτουμε στο σωστό κοινό.
Το Όραμα μας είναι, να βοηθήσουμε όσο περισσότερους ιδιώτες και επιχειρήσεις μπορούμε, να βρουν το χώρο που θα αναδείξει την επιχειρηματική τους δράση. Να δώσουμε νέα πνοή στο επιχειρείν, να δημιουργήσουμε δίκτυα πρώτα ανθρώπων και έπειτα επαγγελματιών, για να μοιραστούμε όνειρα και φιλοδοξίες και να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις