Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H American Express εξαγόρασε την Fintech Kabbage

Επιβεβαιώντας τις πληροφορίες η American Express υπέγραψε τελικά την συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας διαχείρισης ταμειακών ροών μικρών επιχειρήσεων Kabbage με το deal να αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020.

«Για αρκετά χρόνια, η American Express επεκτείνεται πέρα ​​από τα προϊόντα καρτών έτσι ώστε να προσφέρει στους επιχειρηματικούς πελάτες μας ένα αυξανόμενο σύνολο λύσεων πληρωμών και κεφαλαίου κίνησης», δήλωσε στην σχετική ανακοίνωση η πρόεδρος της American Express, Anna Marrs. «Αυτή η απόκτηση επιταχύνει τα σχέδιά μας για να προσφέρουμε στις μικρές επιχειρήσεις των ΗΠΑ έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης των πληρωμών και των ταμειακών ροών τους σε ένα μέρος, κάτι που είναι πιο κρίσιμο από ποτέ στο σημερινό περιβάλλον».

Η American Express θα ενσωματώσει όλο το προσωπικό της FinTech μαζί με την πλήρη σουίτα προϊόντων FinTech, IP και τεχνολογίας δεδομένων. Τα προϊόντα της Kabbage περιλαμβάνουν πρόσβαση σε ευέλικτα όρια πιστώσεων, τεχνολογία οπτικοποίησης ταμειακών ροών, ψηφιακές πληρωμές λογαριασμών, δυνατότητα ομαδοποίησης διαφόρων κεφαλαίων μέσω ενός λογαριασμού όψεως και ηλεκτρονικές κάρτες δώρων.

Το δυνατό σημείο της Kabbage είναι ότι όλα τα παραπάνω προϊόντα προσφέρονται σε μια ψηφιακή πλατφόρμα που αξιοποιεί την επεξεργασία πληροφοριών και την εμφάνισή τους σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να κατανοήσουν καλύτερα, να σχεδιάσουν αλλά και να διαχειριστούν τις ταμειακές τους ροές.

H Startup ιδρύθηκε το 2009 στην Ατλάντα των Η.Π.Α. και φυσικά ανήκει στο κλαμπ των μονόκερων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις