Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Samsung παρουσίασε την Samsung Pay Card σε συνεργασία με την Curve

Η Samsung Pay Card, μια νέα χρεωστική κάρτα Mastercard, κυκλοφόρησε σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Fintech Curve που εδρεύει στο Λονδίνο.

H νέα κάρτα προσφέρει τη δυνατότητα να ενοποιηθούν όλες οι υπάρχουσες τραπεζικές κάρτες σε μία και σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι, αυτό του Samsung Pay φυσικά.
Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι χρήστες της Samsung Pay Card θα έχουν πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες της Curve, όπως συγκεντρωτικές δαπάνες από διάφορους λογαριασμούς μέσω open banking, δαπάνες της κάρτας, φθηνότερες χρεώσεις συναλλάγματος, πληρωμές από χρήστη σε χρήστη από οποιονδήποτε συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό αλλά και την ενδιαφέρουσα δυνατότητα για αναδρομική εναλλαγή πηγών πληρωμής.
Η δυνατότητα αυτή ονομάζεται “Επιστροφή στο χρόνο” και επιτρέπει να μετακινείτε συναλλαγές από τη μία κάρτα στην άλλη μετά την πραγματοποίησή τους, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο των δαπανών σας. Για παράδειγμα αν γίνει μια μεγάλη αγορά από μία από τις συνδεδεμένες χρεωστικές κάρτες, για λόγους καλύτερης διαχείρισης των πληρωμών, μπορεί αυτή να μεταφερθεί αυτή η πληρωμή στην πιστωτική σας κάρτα.

H Curve ιδρύθηκε το 2015 και ειδικεύεται στο Open Banking μια και ενσωματώνει όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες σε μία, με κεντρική διαχείριση. Έχει σηκώσει μέχρι σήμερα 74 εκατ. δολάρια.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις