Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ θα έχουν το δικό τους αθλητικό κανάλι στο Twitch

Αίσθηση έχει προκαλέσει τόσο στην αθλητική κοινότητα, όσο και στην τεχνολογική, η συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας των Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Παρί και Άρσεναλ με το Twitch, καθώς το πασίγνωστο streaming service της Amazon εγκαινιάζει το νέο του αποκλειστικό κανάλι αθλητικού περιεχομένου.

Η αρχική συμφωνία έχει να κάνει με την παραγωγή εκπομπών behind-the-scenes από τους αγώνες των ομάδων, ενώ όσο προχωράει η συνεργασία υπάρχει προοπτική να επεκταθεί και στα παιχνίδια των μικρότερων ηλικιακών ομάδων, στα φιλικά της πρώτης ομάδας, αλλά και στις συνεντεύξεις τύπου.

Το Twitch είναι γνωστό για τo gaming streaming και τα esports αλλά επειδή το 70% του κοινού του  είναι κάτω των 34 ετών, βλέπει νέες ευκαιρίες μέσω της συνεργασίας με τις ποδοσφαιρικές ομάδες, έχοντας ως σκοπό να προσελκύσει ακόμη περισσότερο νεανικό κοινό και να δημιουργήσει ένα πιο ξεχωριστό brand.

Οι συνεργασίες έχουν επιβεβαιωθεί εκατέρωθεν, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και το νέο αυτόνομο stream από το Twitch Sports, που πια έχει το δικό του κανάλι μια και μέχρι σήμερα είναι εντός της κατηγορίας Sports & Fitness.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις