Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Acronis True Image 2021 συνδυάζει τα αντίγραφα ασφαλείας με anti-malware

Η Acronis, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Acronis True Image 2021. Το καινούργιο προϊόν συνδυάζει προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο με τις καλύτερες μεθόδους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για την δημιουργία της πρώτης εξατομικευμένης λύσης, η οποία παρέχει την πλήρη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για τους ιδιωτικούς χρήστες, τους καταναλωτές και τις οικιακές επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Η συμπερίληψη λειτουργιών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, όπως αντι-κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο, ανίχνευση κατά των ιών κατά παραγγελία, φιλτράρισμα περιεχομένου ιστού και προστασία βιντεοδιασκέψεων, στο Acronis True Image παρέχει στους χρήστες την πλήρη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Για τους ιδιωτικούς χρήστες και τις μικρές επιχειρήσεις, ο συνδυασμός αυτών των ζωτικών δυνατοτήτων σε μια λύση καθιστά την προστασία ευκολότερη στην διαχείριση και πιο προσιτή, αυξάνοντας παράλληλα σημαντικά την ασφάλεια των δεδομένων και των συσκευών.

Μια τέτοια ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έφτασε εγκαίρως για την πανδημία COVID-19 να αποκαλύψει κενά στις παραδοσιακές λύσεις και στρατηγικές. Η ασφάλεια των οικιακών υπολογιστών είναι πλέον πιο σημαντική από ποτέ, αλλά μια πρόσφατη έρευνα δείχνει, ότι σχεδόν οι μισοί (47%) των τηλεργαζομένων δεν έχουν λάβει ποτέ σαφείς οδηγίες για το πώς να εργάζονται με ασφάλεια από το σπίτι. Αυτή η άγνοια είναι απολύτως απαραίτητη για την διόρθωση, διότι το 88% των ερωτηθέντων εργαζομένων θα συνεχίσουν να εργάζονται με αυτόν τον τρόπο σε έναν βαθμό ή άλλο.

«Εκτός από τον συνηθισμένο κίνδυνο τυχαίας διαγραφής δεδομένων ή αστοχίας υλικού, τα οικιακά συστήματα δέχονται όλο και περισσότερες επιθέσεις από εξελιγμένες καινούργιες απειλές στον κυβερνοχώρο. Τώρα που πολλοί έχουν αρχίσει να εργάζονται ή να σπουδάζουν από το σπίτι, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) αναφέρει αύξηση κατά 400% στον αριθμό των κυβερνοεπιθέσεων, επειδή οι χάκερ γνωρίζουν ότι οι οικιακοί υπολογιστές συνήθως είναι λιγότερο προστατευμένοι από αυτούς του γραφείου», λέει ο Serguei Beloussov, ο ιδρυτής και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Acronis. – «Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας χωρίς ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε μια τέτοια κατάσταση δεν είναι αρκετή, καθώς και η προστασία χωρίς αντιγραφή. Το Acronis True Image 2021 παρέχει την απλή, αποτελεσματική και στιβαρή ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, την οποία χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις σημερινές απειλές.»

Η ξεχωριστή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι ξεπερασμένες

Η ευρεία χρήση υπολογιστών, smartphones και tablets, η οποία είναι χαρακτηριστική για την εποχή μας, δίνει σημαντική αξία στα δεδομένα που περιέχουν. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου βελτιώνουν συνεχώς τις μεθόδους επίθεσης αυτών των δεδομένων. Γι’ αυτό οι ερευνητικές εταιρείες, όπως η εταιρεία AV-Test, αναφέρουν στις εκθέσεις περισσότερες από 350 000 καινούργιες επιθέσεις αντι-κακόβουλου λογισμικού την ημέρα.

Δεδομένου ότι οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου στοχεύουν συχνά προγράμματα και αρχεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για την αποτροπή της ανάκτησης δεδομένων, τα αντίγραφα ασφαλείας από μόνα τους δεν παρέχουν πλέον στους χρήστες επαρκή προστασία. Επίσης, οι παραδοσιακές λύσεις για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο δεν παρέχουν προστασία και ανάκτηση δεδομένων μετά από την επίθεση.

Η ενοποίηση παρέχει καλύτερη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και μικρότερο κόστος και ευκολότερη διαχείριση

Τα τελευταία χρόνια, το Acronis True Image ήταν η μόνη εξατομικευμένη λύση της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με ενσωματωμένο anti-ransomware και προστασία κρυφής εξόρυξης, η οποία χρησιμοποιεί AI και συμπεριφοριστική ευρεσιτεχνία για τον αποκλεισμό επιθέσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ ανακτά αυτόματα τα επηρεαζόμενα αρχεία.

Η έκδοση του Acronis True Image 2021 προσθέτει την προηγμένη τεχνολογία αντι-κακόβουλου λογισμικού, η οποία χρησιμοποιείται αυτή την στιγμή στην λύση των παρόχων υπηρεσιών του Acronis Cyber ​​Protect Cloud, σε αυτές τις λειτουργίες. Σύμφωνα με ανεξάρτητα εργαστήρια ασφαλείας, όπως το Virus Bulletin και το AV-Test, αυτή η ολοκληρωμένη τεχνολογία επόμενης γενιάς παρέχει 100% ανίχνευση απειλών χωρίς ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

Η βελτιωμένη λειτουργικότητα αντι-κακόβουλου λογισμικού δεν μειώνει τις δυνατότητες της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του Acronis True Image, καθώς κίνδυνοι όπως αποτυχίες δίσκου, τυχαία διαγραφή δεδομένων και απώλεια και κλοπή συσκευών δεν εξαφανίζονται ποτέ. Στην καινούργια έκδοση, αυτές οι δυνατότητες έχουν υποστεί ορισμένες βελτιώσεις, οι οποίες επιτρέπουν στον χρήστη να είναι πάντα σε θέση να ανακτήσει τα δεδομένα και το σύστημα. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Επαναλαμβανόμενη αναπαραγωγή αντιγράφων ασφαλείας: εάν η σύνδεση WiFi διακοπεί κατά την αποθήκευση ενός τοπικού αντιγράφου στο σύννεφο, η διαδικασία θα συνεχιστεί από το σημείο διακοπής, αντί για την επανεκκίνηση, έτσι ώστε τα ήδη αποθηκευμένα δεδομένα να μην επαναληφθούν.
  • Ταχεία επικύρωση αντιγράφων ασφαλείας: ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να επικυρώσει μόνο την τελευταία έκδοση του αντιγράφου ασφαλείας, η οποία επιταχύνει σημαντικά την συνήθη διαδικασία αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των αντιγράφων ασφαλείας.
  • Καινούργιες επιλογές για εικονικές μηχανές: ο χρήστης μπορεί τώρα να προσαρτήσει, να μετακινήσει, να μετονομάσει και να μετατρέψει αρχεία .tibx σε μορφή .vhd, χρησιμοποιώντας τα ως εικονικές μηχανές.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις