Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Μονομαχία” Taxibeat και Uber και στον Άγιο Βαλεντίνο

Αύριο είναι η γιορτή των ερωτευμένων και οι εφαρμογές Taxibeat και Uber, οι οποίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους στην περιοχή της Αθήνας, το γιορτάζουν με ειδικά δώρα προς τους χρήστες τους.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής και για λίγες ώρες, μπορείς να ανοίξεις το Taxibeat app και να ζητήσεις ένα ή περισσότερα DUO Valentine’s pack. Οι Boxi οδηγοί της εφαρμογής  θα το φέρουν στην πόρτα σου και θα φτιάξουν τη διάθεση, σε σένα και στο άλλο σου μισό. Η συσκευασία περιλαμβάνει παιχνιδιάρικες εκπλήξεις DUO για σένα και το ταίρι σου, σαμπάνια για δύο και καρδούλες σοκολάτας για τη γλύκα. Πάτα το κουμπί ‘DUO Pack’ στην οθόνη σου. Με ένα άγγιγμα μπορείς να παραγγείλεις και να λάβεις μέσα σε λίγη ώρα το πακέτο για να το… απολαύσεις σήμερα-αύριο ή να το δώσεις σε κάποιον από την παρέα σου. Θα το δοκιμάσεις; Οι Boxi οδηγοί θα εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για να λάβεις ένα Valentine’s Pack στο χώρο σου χρειάζεσαι μόλις 5 ευρώ, ανεξάρτητα από την απόσταση, με αποστολή εντός Αττικής πάντα. Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στον οδηγό.

Duo-Valentines_702

Από την άλλη, την Παρασκευή και 13 Φεβρουαρίου από τις 17.00 ως τις 19.00 τα uberTAXI θα παραδίδουν εορταστικά πακέτα Love Me Tender, μέσα στα οποία περιέχονται όλα τα απαραίτητα συστατικά για να δημιουργήσετε 2 εορταστικά cocktail για εσάς και τον αγαπημένο σας (ή για όποιον άλλο με τον οποίο θέλετε να μοιραστείτε την αγάπη). Τα cocktails κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης και προσφέρονται σε ερωτευμένους (και μη) σε συνεργασία με την DrinkWorks.

Το πακέτο περιλαμβάνει: ένα μπουκάλι Martini Prosecco, σιρόπι φρούτων του πάθους, δύο ποτήρια σαμπάνιας, μεζούρα, αναδευτήρες και, φυσικά, την αυθεντική συνταγή. Ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε ένα κουμπί και σε λίγη ώρα παραλάβετε το δωρεάν πακέτο.

uber_702

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις