Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Telefónica Tech επενδύει στην κυβερνοασφάλεια, εξαγοράζοντας την iHackLabs

Η Telefónica Tech, εξαγόρασε την βρετανική εταιρεία iHackLabs, η οποία εξειδικεύεται στον έλεγχο και την εκπαίδευση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Η εξαγορά έγινε μέσω της θυγατρικής της Telefónica – που επίσης ασχολείται με την κυβερνοασφάλεια – ElevenPaths. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν.

Η iHackLabs είναι μια εταιρεία που διδάσκει, εκπαιδεύει και πιστοποιεί τις δεξιότητες των επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Η πλατφόρμα SaaS που έχει αναπτύξει, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια που προσομοιώνουν πραγματικές καταστάσεις απειλής στον κυβερνοχώρο, προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες των εκάστοτε πελατών.

Η εταιρεία έχει παρουσία σε Λονδίνο και Μαδρίτη και συνεργάζεται με την ElevenPaths  από το 2018. Η ElevenPaths μάλιστα συμβούλευσε την Wayra, το παγκόσμιο hub καινοτομίας της Telefónica, να επενδύσει στη βρετανική Startup. Τώρα, η ομάδα και το προϊόν της Startup, θα ενταχθούν στο δυναμικό της ElevenPaths.

Σημειώνεται ότι η Telefónica Tech εξαγόρασε πρόσφατα και την Govertis, εταιρεία που ασχολείται με την συμβουλευτική στο κομμάτι της κυβερνοασφάλειας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις