Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Gameye έλαβε χρηματοδότηση 2,4 εκατ. δολαρίων για ένα καλύτερο multiplayer gaming

Χρηματοδότηση ύψους 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων έλαβε η Ολλανδική Gameye, που ασχολείται με το gaming, από την Lakestar, με την υποστήριξη και άλλων επενδυτών, όπως η Volta Ventures. Το νέο κεφάλαιο θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει την ομάδα να αναπτύξει το βασικό προϊόν της σχετικά με την βελτιστοποίηση της λειτουργίας πολλών παικτών στα online παιχνίδια, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση.

Συγκεκριμένα, η Gameye κάνει την υπολογιστική ισχύ για το multiplayer διαθέσιμη στους προγραμματιστές παιχνιδιών μέσω APIs και ιδιόκτητων διακομιστών οι οποίοι είναι κοντά στη περιοχή των παικτών. Η Ολλανδική Startup αναφέρει ότι η υπολογιστική της δύναμη είναι ευέλικτη και ανθεκτική, επιλύοντας ζητήματα διαχείρισης χωρητικότητας και μειώνοντας τα λάθη στα παιχνίδια. Αυτό διατηρεί την ποιότητα του παιχνιδιού υψηλή, ακόμη και σε δυσπρόσιτα μέρη σε όλο τον κόσμο κάνοντας τη ζωή των δημιουργών παιχνιδιών πιο εύκολη.

Την επόμενη εβδομάδα η Startup θα φιλοξενήσει το δεύτερο Industry Insights event, ένα online mini-συνέδριο σχετικά με την βιομηχανία του gaming, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Microsoft, Paladin Studios και Photon Engine.

H Gameye έχει ήδη λάβει χρηματοδότηση ύψους 1.6 εκατομμυρίων δολαρίων από τις Seedcamp, Makers Fund και κάποιες άλλους angel investors το 2019.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις