Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Huawei απευθύνει κάλεσμα συνεργασίας για τη δημιουργία ενός “έξυπνου κόσμου”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Παγκόσμια Διάσκεψη για την Τεχνητή Νοημοσύνη η οποία διεξήχθη διαδικτυακά εξαιτίας της πανδημίας. Σε αυτή συμμετείχε πλήθος ειδικών, ηγετών, επιστημόνων καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρείν και της βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ψηφιακής ημερίδας παρουσιάστηκαν οι πιο πρόσφατες έρευνες σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης καθώς και οι νέες τάσεις της αγοράς. Στη διάσκεψη μίλησε μεταξύ άλλων ο Tao Jingwen μέλος του ΔΣ και CIO της Huawei. Στο πλαίσιο της ομιλίας του με τίτλο “Χτίζοντας ένα Ανοικτό Οικοσύστημα για έναν Πλήρως Συνδεδεμένο, Ευφυή Κόσμo”, ο κ. Jingwen μίλησε μεταξύ άλλων για τη στρατηγική της Huawei για ζητήματα έξυπνου μετασχηματισμού με στόχο τη συνεργασία για τη δημιουργία ενός ισχυρού οικοσυστήματος και ενός “έξυπνου” κόσμου.

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση ωθεί την Κοινωνία σε έναν Έξυπνο Κόσμο

Ο κ. Tao επεσήμανε ότι οι νέες αναδυόμενες τεχνολογίες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης αντιπροσωπεύουν μεγάλες ευκαιρίες ψηφιοποίησης. Τα συστήματα των 5G, AI, Cloud και το Βιομηχανικό Διαδίκτυο συνδυάζονται για να οδηγήσουν τον μετασχηματισμό της βιομηχανίας σε έναν πλήρως συνδεδεμένο, “ευφυή” κόσμο. Οι παγκόσμιοι βιομηχανικοί εταίροι και stakeholders πρέπει να συνεργαστούν και δημιουργήσουν ανοιχτές διαδικασίες για να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες του έξυπνου μετασχηματισμού

Οι Βέλτιστες Πρακτικές της Huawei για να ενισχύσει τον Βιομηχανικό τομέα με ευφυή συστήματα

Η Huawei αναπτύσσει καινοτόμες τεχνολογίες με τους συνεργάτες της, για ευφυή προϊόντα και λύσεις, αξιοποιώντας τεχνολογίες όπως το 5G, AI και Cloud για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις στην διαδρομή τους για ton “ευφυή” κόσμο.

Η Huawei είναι πάντα η πρώτη που χρησιμοποιεί και δοκιμάζει τα προϊόντα που κατασκευάζει. Η εταιρεία έχει ιδιαίτερα σύνθετα και επαναλαμβανόμενα εσωτερικά επιχειρηματικά σενάρια. Η Huawei συνδυάζει αυτά τα σενάρια με υπολογιστική ισχύ, αλγόριθμους και δεδομένα για την ενίσχυση της λειτουργικής αποδοτικότητας, της εμπειρίας και της καινοτομίας. Αυτή η δέσμευση για ανάπτυξη καθιστά την Huawei ηγέτη στην καινοτομία προϊόντων και τον έξυπνο μετασχηματισμό.

Ψηφιακή Κυριαρχία, Διαφάνεια Δεδομένων και Ευφυΐα, Δημιουργούν ένα Οικοσύστημα με Παγκόσμια Οφέλη

Στην ομιλία του ο Tao Jingwen υπογράμμισε τη σημασία που δίνει η Huawei στην ψηφιακή κυριαρχία. Οι άνθρωποι, οι επιχειρήσεις και οι χώρες επιζητούν προστασία προσωπικών δεδομένων, επιχειρηματικό απόρρητο και εθνική ασφάλεια. Η Huawei υποστηρίζει ενεργά τις χώρες στις προσπάθειές τους να προστατεύσουν την εθνική ψηφιακή κυριαρχία με μια στρατηγική “οικοδόμησης τειχών” και “ανοίγματος θυρών”. Αυτή η στρατηγική δίνει προτεραιότητα στην ασφαλή κυκλοφορία δεδομένων και στην αποτελεσματική διαφάνεια για τη συστηματική οικοδόμηση ενός ευφυούς Κόσμου.

Ωστόσο, η Huawei γνωρίζει ότι δεν μπορεί να οικοδομήσει έναν έξυπνο κόσμο μόνη της. Θα αναζητήσει τη συνεργασία κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και χρηστών παγκοσμίως. Η Huawei είναι αφοσιωμένη στο να κάνει αυτό το όραμα συνεργασίας- πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στελέχη της Huawei αξιολόγησαν τις τάσεις της βιομηχανίας, τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και τις ευκαιρίες που αναδύονται σε θέματα AI και 5G. Ένα κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν επίσης ο τρόπος με τον οποίο η τεχνητή νοημοσύνη (AI) επιτρέπει τον έξυπνο μετασχηματισμό σε διάφορα βιομηχανικά σενάρια.

Ο Xu Yingtong δήλωσε, “Η λύση Atlas AI της Huawei παρέχει υπηρεσίες για όλα τα σενάρια AI σε όλες τις συσκευές και το Cloud. Το Atlas 900 AI cluster είναι ένα ισχυρό υπερ-υπολογιστικό σύστημα για την έρευνα και ανάπτυξη (R&D) στην αστρονομική εξερεύνηση, την πρόγνωση του καιρού, την εξερεύνηση πετρελαίου και την έρευνα γονιδίων. H τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) επιταχύνει την έρευνα και αυξάνει την ακρίβεια των αποτελεσμάτων. Από την άλλη πλευρά, συνεργαζόμαστε με εταίρους σε μια ποικιλία λύσεων AI, όπως έξυπνη επιθεώρηση τηλεπικοινωνιακών γραμμών, έξυπνα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών, ιατρική διάγνωση και έλεγχος ποιότητας κατασκευής. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διάχυτη νοημοσύνη πραγματικότητα με γρήγορη και απλή τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ)”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις