Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Lenovo: Ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα η απορρόφηση του τμήματος x86 Server της IBM

Η Lenovo και η IBM ανακοίνωσαν ότι ολοκλήρωσαν επιτυχώς την συναλλαγή στην Ελλάδα και την μετακίνηση των υπαλλήλων και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη Lenovo.

Η Lenovo ολοκλήρωσε το αρχικό κλείσιμο της απόκτησης του τμήματος IBM x86 server σε παγκόσμιο επίπεδο την 1η Οκτωβρίου.  Λόγω του μεγάλου αριθμού των χωρών και των διαδικασιών που εμπλέκονται στην ΕΜΕΑ, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εργαζόμενοι και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε αυτή την περιοχή θα μετακινηθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή ένταξη.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε επίσημα την ομάδα IBM x86, που εντάχθηκε στην Ελλάδα από τις αρχές του τριμήνου. Οι προτεραιότητές μας είναι να επιτύχουμε μια ομαλή μετάβαση για τους πελάτες και τους συνεργάτες, καθώς επιταχύνουμε την ενασχόλησή μας στον τομέα των Server. Έχουμε μεγάλα σχέδια για την αγορά των επιχειρήσεων και στοχεύουμε να επαναλάβουμε την επιτυχία που είχαμε στους προσωπικούς υπολογιστές», δήλωσε ο Μιχάλης Οικονομάκης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις