Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ISE 2015: Οι ανακοινώσεις της Samsung στην ψηφιακή σήμανση για επαγγελματίες

Η Samsung παρουσίασε τις νέες, επαγγελματικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης, στο πλαίσιο της έκθεσης Integrated Systems Europe (ISE) 2015, της μεγαλύτερης  έκθεσης επαγγελματικών λύσεων στην Ευρώπη.

Η εταιρεία παρουσίασε λύσεις για μία πληθώρα διαφορετικών αγορών και επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων λιανικής, γραφείων και ξενοδοχείων. Με θέμα “Innovation to the Next Level”, η Samsung παρουσίασε το όραμά της για το μέλλον μέσω πρωτοπόρων προϊόντων, όπως λύσεις σήμανσης εξωτερικού χώρου, video walls και προϊόντα σήμανσης με τεχνολογία LED που ανανεώνουν την επιχείρηση, και κεντρίζουν το ενδιαφέρον των πελατών. Η εταιρεία παρουσίασε λύσεις σήμανσης για ημι-υπαίθριους και εξωτερικούς χώρους (OMD και OHD Series SMART Signage) που είναι σχεδιασμένες για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στη δημιουργία έξυπνων μηνυμάτων, με τις εντυπωσιακά ορατές και ενεργειακά αποδοτικές οθόνες, τεχνολογίας LED BLU.

Επιπλέον, η Samsung παρουσίασε τις νέες και καινοτόμες τεχνολογίες Video Wall Factory Calibration και Color Expert Technology, που βελτιώνουν την ορατότητα του video wall με προηγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις, πρωτοποριακό hardware για μοναδικά χρώματα, καθώς και μία ειδική λειτουργία ρύθμισης για εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και δυνατότητες συγγραφής μηνυμάτων.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε η τεχνολογία Samsung 1.1mm pixel pitch LED Signage, η οποία διαθέτει 133 ίντσες ανάλυσης, Wide Quad High Definition (WQHD) – 1,5 φορά, δηλαδή, περισσότερα pixels σε σχέση με το Full HD – προσφέροντας μία εντυπωσιακή εμπειρία στον καταναλωτή.

Η νέα σειρά λύσεων ψηφιακής σήμανσης LED είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη και αναλύσεις.

Η παρουσία της Samsung στην ISE περιλάμβανε επίσης:
– Τις ευέλικτες λύσεις SMART Signage με ενσωματωμένα media players για την ανάπτυξη και προβολή εύστοχων και αποτελεσματικών προϊοντικών μηνυμάτων, εύκολα στον έλεγχο και την ενημέρωσή τους
– Τη λύση ψηφιακής σήμανσης με τεχνολογία αφής (DB10E-T) και την Power-over-Ethernet (DB10E-PoE), λύσεις για ημι-υπαίθρια σήμανση και άλλες οθόνες Samsung SMART που παρουσιάζουν το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο, εύκολα και άμεσα, μέσω των τεχνολογιών MagicInfo S και HDBase-T.
– Την in-room λύση διαχείρισης περιεχομένου και το νέο LYNKTM Hospitality Management Solution (HMS) σε όλες τις νέες UHD οθόνες. Μέσω μιας διαδικασίας τεσσάρων βημάτων για αναβάθμιση περιεχομένου, το FHD περιεχόμενο είναι συμβατό με τις οθόνες Samsung UHD, προσφέροντας ευκρίνεια UHD στους θεατές με εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες και κορυφαία ποιότητα εικόνας.
– Τις λύσεις διαδραστικού πίνακα Magic IWB S2 και Magic IWB I2, καθώς και τις οθόνες SMART Signage που προσφέρουν απρόσκοπτη συνεργασία και παρουσίαση δυνατοτήτων.
– Ένα αποδοτικό περιβάλλον εργασίας, όπου οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο multimedia ή να δημιουργήσουν περιεχόμενο στα εντυπωσιακά κυρτά monitor SE790C και SE650C ή στα monitors UE850 και SD850. Οι επισκέπτες είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να «ζήσουν» την εμπειρία των εργονομικών και φιλικών προς το περιβάλλον monitors SE650 και SE670, μαζί με τη δύναμη της all-in-one τεχνολογίας και την ασφάλεια των επιχειρηματικών λύσεων TC241, καθώς και των νέων λευκών NC241 cloud monitors.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις