Τέταρτη χρονιά κερδοφορίας για την TransferWise – Αύξηση εσόδων κατά 70%

Την τέταρτη χρονιά κερδοφορίας της έκλεισε τον Μάρτιο του 2020 η TranferWise, συνεχίζοντας να αναπτύσσεται δυναμικά, καθώς επεκτείνεται σε νέες αγορές.

Η εταιρεία, η οποία αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται κάθε μήνα διασυνοριακές πληρωμές άνω των 4 δισ. λιρών, εξυπηρετώντας περισσότερους από 8 εκατ. πελάτες, κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα της κατά 70% αγγίζοντας τα 302.6 εκατ. λίρες και καταγράφοντας κέρδος 21.3 εκατ. λιρών.

Τον τελευταίο χρόνο, η TransferWise έχει λανσάρει νέα προϊόντα στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Ασία και την Μέση Ανατολή. Η αγορά των ΗΠΑ πάει μάλιστα ιδιαίτερα καλά αφού αυτή τη στιγμή αποφέρει το 26% των εσόδων της TransferWise. Ωστόσο, σύμφωνα με την εταιρεία, η περιοχή της Ασίας – Ειρηνικού είναι αυτή που αναπτύσσεται ταχύτερα.

Ο Kristo Käärmann, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, δήλωσε:  “Η TransferWise αφορά την οικοδόμηση ενός νέου τρόπου μεταφοράς χρημάτων στον κόσμο … Χτίζουμε έναν τρόπο που είναι πιο γρήγορος και πιο βολικός από τις τράπεζες … και σε χαμηλότερη τιμή.

Το ότι παραμένουμε κερδοφόροι καθώς μεγαλώνουμε, είναι ένα σημείο επιβεβαίωσης της πορείας μας. Πρέπει να είμαστε σε θέση να αναπτυχθούμε σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ χτίζουμε μια επιχείρηση που οι άνθρωποι μπορούν να εμπιστεύονται ότι θα είναι εδώ μακροπρόθεσμα. Οι αριθμοί δείχνουν ότι συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό, ενώ παραμένουμε επικεντρωμένοι στο να προσφέρουμε την υπηρεσία μας σε όλους όσους τη χρειάζονται”.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις