Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνολικά 500 εκατ. δολάρια έχει αντλήσει η Plenty Unlimited!

Η καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών σε εσωτερικούς χώρους, ενδιαφέρει και… πληρώνει, τουλάχιστον σε υπαρκτό επενδυτικό ενδιαφέρον!

Αυτό αποδεικνύεται από την πορεία άντλησης επενδυτικών κεφαλαίων από μέρους της Plenty‌ ‌Unlimited‌, η οποία κατά τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να κατασκευάσει ακόμη περισσότερες κάθετες φάρμες κατά μήκος των ΗΠΑ.

Μόλις προ ημερών, η Plenty‌ ‌Unlimited‌ «σήκωσε» $140 εκατομμύρια, σε μια διαδικασία άντλησης επενδυτικών κεφαλαίων της οποία ηγήθηκε η SoftBank Vision Fund, που ταυτόχρονα αποτελεί και επενδυτή της startup, ενώ σε αυτήν συμμετείχε και η Driscoll μια εκ των κορυφαίων εταιρειών καλλιέργειας μούρων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μάλιστα, η τελευταία δείχνει εξαιρετικά έντονο ενδιαφέρον προκειμένου να αξιοποιήσει την τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Plenty Unlimited, ενσωματώνοντάς την στις διαδικασίες καλλιέργειας που χρησιμοποιεί, βελτιώνοντας την ποιότητα των μούρων, σταθεροποιώντας την ποσότητα της παραγωγής, προστατεύοντας ταυτόχρονα την σοδειά από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις