Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία της Ισραηλινής Qwilt με την Cisco στον τομέα του streaming

Συμφωνία συνεργασίας με την Cisco συνήψε η Ισραηλινή Qwilt, που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη τεχνολογίας βίντεο streaming. Σκοπός της εν λόγω κίνησης είναι το εξειδικευμένο λογισμικό streaming της Qwilt να ενσωματωθεί στο δίκτυο της Cisco, ως μια Software as a Service (SaaS) προσφορά που θα διατίθεται στην πελατεία της κορυφαίας εταιρείας δικτύων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Jonathan Davidson, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τομέα Mass Scale Infrastructure Group της Cisco:

«Μπορεί η διαδικασία streaming βίντεο να εκλαμβάνεται από πολλούς ως ένα… killer app για το internet σήμερα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το… σκοτώσει! Με το streaming βίντεο που αναμένεται να αντιπροσωπεύει περί το 80% της κίνησης που θα διατρέχει τα δίκτυα παρόχων υπηρεσιών τα αμέσως προσεχή χρόνια, η παράδοση περιεχομένου αποτελεί την πρώτη από δυνητικά πολλές υπηρεσίες που μπορούν να αναπτυχθούν εκ των έσω προκειμένου να προσποριστούν έσοδα από το πλεονέκτημα της δραστηριοποίησης συγκεκριμένων παρόχων κατά την επερχόμενη εποχή του 5G. Υπό αυτό το πρίσμα, σε συνεργασία με την Qwilt και την Digital Alpha, θα επιτρέψουμε την διάθεση υπηρεσιών edge cloud για αντίστοιχους παρόχους, μεταβάλλοντας –ουσιαστικά- τα οικονομικά δεδομένα του διαδικτύου για το μέλλον, συνεργαζόμενοι με πελάτες, όπως λ.χ. η British Telecoms ώστε να τους βοηθήσουμε να διαχειριστούν την κυκλοφορία βίντεο με ακόμη πιο αποτελεσματικό τρόπο».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις