Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση pre-seed €1,4 εκατομμύρια για την cloudTech Koyeb

Οικονομική «ένεση» της τάξεως των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ ως pre-seed χρηματοδότηση άντλησε η Γαλλική Koyeb, startup που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη workflows επεξεργασίας δεδομένων κατά μήκος πολλαπλών παρόχων υπηρεσιών cloud.

Τα στελέχη της Koyeb θεωρούν πως μέσω των υπηρεσιών και προϊόντων της οι επιχειρήσεις-πελάτες θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τα καλύτερα διαθέσιμα cloud-native APIs και εν γένει υπηρεσίες αποθήκευσης προκειμένου να μετεξελιχθούν και να μεγαλώσουν σταδιακά. Πόσο, μάλλον, από την στιγμή κατά την οποία, οι λύσεις της Γαλλικής εταιρείας «κρύβουν» αρκετές από την υφιστάμενη περιπλοκότητα που διακρίνει τα workflows, προτάσσοντας ένα serverless μοντέλο.

Με την εν λόγω επιλογή, η Koyeb έχει καταφέρει να αναπτύξει και να διαθέτει την «πολυπόθητη» serverless συγκολλητική ουσία, που διατηρεί ενωμένα το σύνολο των επιμέρους στοιχείων και λειτουργιών. Μάλιστα, υποστηρίζει πολλούς, όσο και διαφορετικούς παρόχους αποθήκευσης, όπως τα Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud, Wasabi κ.ο.κ., αλλά και μια σειρά από προϊόντα αποθήκευσης αντικειμένων, όπως λ.χ. τις DigitalOcean, Vultr κ.ά

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις