Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ελληνική PeopleCert εξαγόρασε την Αμερικάνικη International Association for Six Sigma Certification

Σε μια απόλυτη όσο και απτή έκφραση της εξωστρεφούς στρατηγικής της, σε συνάρτηση με την περαιτέρω ενδυνάμωση του πορτφόλιο προϊόντων και υπηρεσιών της σε παγκόσμιο επίπεδο, η PeopleCert, εταιρεία ηγέτης στη διεξαγωγή εξετάσεων και πιστοποίησης επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων που εδρεύει στην χώρα μας προέβη στην εξαγορά της Αμερικανικής εταιρείας επαγγελματικών πιστοποιήσεων, International Association for Six Sigma Certification (IASSC).

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η IASSC αποτελεί βασικό συνεργάτη εταιρειών, οργανισμών και κυβερνήσεων σε ότι αφορά στις πιστοποιήσεις επαγγελματικών δεξιοτήτων εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία. Όσο για το κυρίαρχο προϊόν της, που εντάσσεται -πλέον- στην «οικογένεια» πιστοποιήσεων της PeopleCert, είναι το Lean Six Sigma Professional Credentialing. Πρόκειται για μια αρκούντως σημαντική πιστοποίηση, σωστό εφόδιο για τους επαγγελματίες και τις εταιρείες, περιλαμβάνοντας εργαλεία και τεχνικές αναφορικά με την βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής, την εξάλειψη ελαττωμάτων και την εγγύηση της ποιότητας σε όλες τις υπηρεσίες. Υπογραμμίζεται πως το Six Sigma καθοδηγεί τις εταιρείες, ώστε να αποφεύγουν λάθη στις λειτουργίες τους: Από την παραγωγή, την τεχνική υποστήριξη μέχρι και τη διεύθυνση προσωπικού και το τμήμα εξυπηρέτησης.

Σύμφωνα με τον Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου PeopleCert, Βύρων Νικολαΐδη: «Η απόκτηση του IASSC αποτελεί σημαντικό σταθμό στο στρατηγικό πλάνο επέκτασή μας σε όλες τις αγορές και ειδικότερα στις επαγγελματικές πιστοποιήσεις, στην οποία ήδη έχουμε αξιόλογη παρουσία στον τομέα πιστοποίησης του ITSM (IT Service Management)».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις