Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Dataloop «σήκωσε» 11 εκατ. δολάρια σε α’ κύκλο χρηματοδότησης

Η Ισραηλινή Dataloop, που έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα δια μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις και εν γένει οργανισμοί διαχειρίζονται και εγκαθιστούν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) στις παραγωγικές τους διαδικασίες, κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδικασία του πρώτου κύκλου άντλησης κεφαλαίων χρηματοδότησης συνολικού ύψους $11 εκατομμυρίων. Της όλης διαδικασίας ηγήθηκε η Amiti Ventures, έχοντας στενή συνεργασία με τις NextLeap Ventures, SeedIL Ventures και F2 Venture Capital.

Η ισραηλινή εταιρεία έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα Software as a Service (SaaS), η οποία συνδυάζει την ευφυϊα συνολικότερα (ανθρώπινοι και τεχνητής νοημοσύνης) προκειμένου να διασαφηνιστούν τα στοιχεία αναφορικά με την εκπαίδευση του computer vision και την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας των επιχειρήσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στελέχη της Dataloop, το 96% των επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την διαδικασία του data labeling όταν φτάνει η στιγμή κατά την οποία επίκεται η εγκατάσταση και η εν γένει παραγωγή που άπτεται της τεχνολογίας του AI.

Παράλληλα, οι μεγάλες επιχειρήσεις είναι σε θέση να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα της Ισραηλινής startup ώστε να υλοποιήσουν το AI στην παραγωγική διαδικασία, δίχως αυτές με την σειρά τους να επενδύουν σε πολλαπλές πηγές, επιτρέποντάς τους να διατηρούν την προσοχή τους εστιασμένη στα δικά τους, core ζητήματα σε καθημερινή βάση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις