Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η αμερικανική Teikametrics εξαγόρασε την Ισραηλινή startup Adjusti.co

Στην εξαγορά της Ισραηλινής startup Adjusti.co, η οποία αναπτύσσει μια πλατφόρμα ευφυϊας που εστιάζεται στην Amazon, προχώρησε η Αμερικανική Teikametrics, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης των πλατφορμών βελτιστοποίησης marketplace.

Ουσιαστικά, το machine learning σύστημα βελτιώνει και διαχειρίζεται το όραμα που αναπτύσσουν οι ομάδες marketing των επιχειρήσεων και εν συνεχεία προβαίνουν στον καθορισμό του διαθέσιμου προϋπολογισμού προς δαπάνη στα marketplaces των Amazon και Walmart.

Μάλιστα, τα στελέχη της Teikametrics ισχυρίζονται πως οι ευφυείς τεχνικές διασφαλίζουν την ομαλή, διαρκή, όσο και αποδοτική λειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού, εξομαλύνοντας τυχόν φαινόμενα δυσλειτουργίας που εμφανίζονται συχνά-πυκνά κατά την διάρκεια της λειτουργίας τους.

Η «έξυπνη» λύση του Adjusti αξιοποιεί τις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης ώστε να παράσχει μια βαθιά «κατάδυση» στα δεδομένα και, στη συνέχεια, παρέχει βελτιστοποιημένη εικόνα για τα ποσά που κατευθύνονται στις καμπάνιες marketing.

Μέσω της συγκεκριμένης εξαγοράς, αναμένεται να επεκταθεί ο βαθμός λειτουργικότητας της πλατφόρμας SaaS της Teikametrics, προκειμένου να παρέχεται η κατάλληλη πληροφόρηση, δεδομένα και στοιχεία ανταγωνιστικής ευφυϊας ενόσω την ίδια στιγμή λαμβάνει χώρα η ενίσχυση των υφιστάμενων αλγορίθμων διαφήμισης με τεχνολογία AI και ιδιόκτητα δεδομένα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις