Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Covve με Revolut Business

Η Covve, ένα από τα καλύτερα συστήματα διαχείρισης επαγγελματικών σχέσεων και επαφών σε φορητές συσκευές, ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με την Revolut.

Η Covve, ένα από τα καλύτερα συστήματα διαχείρισης επαγγελματικών σχέσεων και επαφών σε φορητές συσκευές, ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με την Revolut. Η συνεργασία αφορά το Covve Scan το οποίο θα προστεθεί στις παρεχόμενες υπηρεσίες της Revolut Business μαζί με εργαλεία όπως τα Slack, Monday.com και Hotjar.

Το Covve Scan είναι ένας AI-powered σαρωτής επαγγελματικών καρτών που διατίθενται τόσο για iPhone όσο και για χρήστες Android. Η εφαρμογή είναι σε θέση να μετατρέψει επαγγελματικές κάρτες σε πάνω από 40 γλώσσες σε ψηφιακή μορφή με μέγιστη ακρίβεια έτσι ώστε να προστεθούν στις επαφές του χρήστη.

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης και Άλεξaνδρος Πρωτογερέλης δημιούργησαν τη Covve το 2013 ως μια εφαρμογή CRM η οποία συνδυάζει μια προηγμένη πλατφόρμα διαχείρισης επαφών σε ένα απλό σύστημα για τους επαγγελματίες η οποία τους επιτρέπει να διαχειρίζονται καλύτερα τις επαφές τους αλλά και για να δημιουργούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. H Startup έχει λάβει χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ από τη Metavallon VC ενώ έχει υποστηριχθεί από το NBG Business Seeds και την Deutsche Telekom.

Οι ιδρυτές της Covvie αναφέρουν σχετικά: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Revolut, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, και είμαστε υπερήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Slack, την Pipedrive, την Hotjar και άλλα κορυφαία λογισμικά παραγωγικότητας βοηθώντας τους 400.000 επιχειρηματικούς πελάτες της Revolut να είναι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις