Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η N26 προσθέτει τη νέα premium συνδρομή N26 Smart στη γκάμα προϊόντων της

Η N26 ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της τελευταίας premium συνδρομής της, N26 Smart. Η N26 Smart έρχεται και συμπληρώνει την N26 You και N26 Metal ως η τρίτη premium συνδρομή της Mobile τράπεζας, δίνοντας στους πελάτες πρόσβαση στις πιο περιζήτητες λειτουργίες διαχείρισης χρημάτων, με κόστος μόλις 4,90 ευρώ τον μήνα.

Η νέα μηνιαία συνδρομή συγκεντρώνει μια σειρά από υφιστάμενες λειτουργίες και οφέλη της N26 με νέες, ανανεωμένες δυνατότητες που βοηθούν τους πελάτες να οργανώνουν τα οικονομικά τους με ευκολία και αυτοπεποίθηση, κι όλα αυτά μέσω του 100% N26 ψηφιακού τρεχούμενου λογαριασμού. Οι δυνατότητες που περιλαμβάνονται στη μηνιαία N26 Smart συνδρομή είναι οι εξής:

  • Ειδική τηλεφωνική υποστήριξη σε συνδυασμό με την υποστήριξη chat μέσω της εφαρμογής
  • Πρόσβαση σε έως και δέκα ‘Spaces’ – τους εμβληματικούς δευτερεύοντες λογαριασμούς της N26, που μαζί με τη λειτουργία Shared Spaces επιτρέπουν στους πελάτες να εξοικονομούν, να ξοδεύουν και να διαχειρίζονται τα χρήματά τους με έως και 10 άλλα άτομα
  • Πρόσβαση στη νέα λειτουργία Round-Ups, η οποία στρογγυλοποιεί αυτόματα προς τα πάνω κάθε αγορά και βάζει στην άκρη το ποσό μικρής χρηματικής αξίας για να βοηθήσει τους πελάτες να αυξήσουν εύκολα τις αποταμιεύσεις τους με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια
  • Έως και 5 αναλήψεις από ATM ανά μήνα, πληρωμές χωρίς επιπλέον χρεώσεις σε οποιοδήποτε νόμισμα σε όλο τον κόσμο, και προσφορές & προνόμια συνεργαζόμενων εταιρειών
  • Δυνατότητα επιλογής της κάρτας N26 Smart Mastercard μέσα από πέντε διαφορετικά χρώματα – Aqua, Rhubarb, Sand, Slate και Ocean – ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του κάθε πελάτη ξεχωριστά και να κάνει εντύπωση σε κάθε περίσταση

Οι συνδρομητές της N26 Smart θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της 100% ψηφιακής τραπεζικής εμπειρίας που προσφέρει η Ν26 – χωρίς γραφειοκρατία και χωρίς καταστήματα – από το 100% ψηφιακό άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, τις άμεσες ενημερώσεις και την αυτόματη κατηγοριοποίηση των εξόδων μέσω της λειτουργίας Statistics, τις δωρεάν πληρωμές σε όλο τον κόσμο και τις πληρωμές μέσω του κινητού τηλεφώνου με το Apple Pay και Google Pay, την πρόσβαση μέσω της εφαρμογής στην ψηφιακή έκδοση της κάρτας N26 Mastercard και την προστασία χρημάτων έως και 100.000€ σύμφωνα με το Γερμανικό Πρόγραμμα Προστασίας Καταθέσεων.

«Όλοι πρέπει να έχουμε τη δύναμη να διαχειριζόμαστε τα χρήματά μας με τέτοιο τρόπο που να έχει νόημα για τις οικονομικές μας προτεραιότητες και τον τρόπο ζωής μας. Με όλο και περισσότερους πελάτες να στρέφονται στην ψηφιακή τραπεζική σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, η N26 Smart θα προσθέσει τα πιο έξυπνα εργαλεία μας στα δάχτυλα των πελατών μας, σε μια προσιτή τιμή, βοηθώντας τον καθένα να διαχειριστεί άνετα και ψηφιακά τα χρήματά του με αυτοπεποίθηση και ευκολία”, δήλωσε ο Valentin Stalf, συνιδρυτής και CEO και της N26.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κυκλοφορία της N26 Smart είναι η πρώτη από μια σειρά προγραμματισμένων ενημερώσεων στη γκάμα προσφορών της N26, που θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες σε όλα τα δωρεάν και premium προϊόντα της Mobile τράπεζας. Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στον N26 Standard λογαριασμό, και θα μετατρέψουν τις Ν26 ψηφιακές κάρτες σε μια πραγματικά 100% εικονική εμπειρία πληρωμών. Ο λογαριασμός N26 You θα μετατραπεί σε N26 International, με ακόμη περισσότερες δυνατότητες για τραπεζικές συναλλαγές χωρίς σύνορα, με μηδενικές χρεώσεις όταν ταξιδεύετε, ψωνίζετε και στέλνετε χρήματα διεθνώς. Τέλος, ο N26 Metal θα μετατραπεί σε N26 Unlimited και θα προσφέρει την καλύτερη ψηφιακή τραπεζική εμπειρία, με παγκόσμιας κλάσης premium τραπεζικές λειτουργίες, μια εντυπωσιακή κάρτα από ανοξείδωτο ατσάλι, ολοκληρωμένη ασφάλιση ταξιδιού και ζωής και ακόμα περισσότερες αποκλειστικές εμπειρίες και προσφορές από ποτέ.

Η νέα N26 Smart συνδρομή και οι προγραμματισμένες αλλαγές στα υπάρχοντα προϊόντα της N26 βασίζονται σε πενταετή μελέτη και γνώση πελατών, σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν να αναζητούν τραπεζικές λύσεις με μεγαλύτερη ευελιξία και αποφεύγουν τις κρυφές χρεώσεις από τις παραδοσιακές τράπεζες. Στην πραγματικότητα, πρόσφατες έρευνες της N26 αποκάλυψαν ότι οι 75% των Ελλήνων πελατών αναφέρουν ότι έχουν πληρώσει απροσδόκητα τέλη, ενώ καταβάλλουν κατά μέσο όρο 25,44 ευρώ προμήθειες στις τράπεζες τους ετησίως.

«Η N26 ήταν από τους πρώτους που πρότεινε ένα μοντέλο freemium συνδρομής στον τραπεζικό τομέα. Πάντα πιστεύαμε στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών ψηφιακής τραπεζικής, έτσι ώστε ο καθένας να έχει πρόσβαση στις αποταμιεύσεις του εύκολα και με διαφάνεια μέσω του smartphone του. Για τον λόγο αυτό, θα προσφέρουμε πάντα δωρεάν τους δημοφιλείς Standard λογαριασμούς μας. Επιπλέον, διευρύνουμε τη γκάμα των premium συνδρομών μας, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας πρόσβαση σε κορυφαίες τραπεζικές λειτουργίες, αλλά και πρόσθετες εκπτώσεις, προνόμια και οφέλη σε προσιτη τιμή. Προσφέροντας μεγαλύτερο εύρος λειτουργιών και προϊόντων για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των πελατών μας με υπεύθυνο και δίκαιο τρόπο, κάνουμε σταθερά βήματα προς ένα μέλλον όπου όπου όλο το τραπεζικό σύστημα θα είναι ψηφιακό», πρόσθεσε ο Andrea Isola, General Manager Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σημειώνεται ότι τα οφέλη της N26 Smart θα είναι, επίσης, διαθέσιμα σε ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους μέσω της συνδρομής N26 Business Smart, η οποία θα προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του premium προσωπικού λογαριασμού N26 Smart. Επίσης, πέρα από τις προσφορές συνεργαζόμενων εταιρειών και τα οφέλη για τους επαγγελματίες πελάτες, η N26 Business Smart προσφέρει επιπλέον επιστροφή 0,1% σε όλες τις δαπάνες μέσω της κάρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το N26 Smart, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://n26.com/en-eu/bank-account

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις