Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #14 στα περίπτερα την Κυριακή 6/12 με τον Ελεύθερο Τύπο

To Startupper Mag #14, το περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής, κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή 6/12 στα περίπτερα μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής με πλούσια θεματογραφία και ένα μεγάλο αφιέρωμα στο οικοσύστημα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές και διασυνδέσεις μεταξύ όλων των φορέων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή, φτιάχνοντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα που παράγει γνώσεις, καινοτομία και πολλές Startups παγκόσμιας κλάσης.

Στο αφιέρωμα, πέρα από τη καταγραφή του τοπικού οικοσυστήματος, υπάρχει μεταξύ άλλων άρθρων, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, συνέντευξη του υπευθύνου του ΟΚ!Thess, του κόμβου υποστήριξης της επιχειρηματικότητας της πόλης, καθώς και παρουσιάσεις Startups και Scaleups όπως της Egreeno, της Datascouting και της Schoox η οποία αναπτύσσεται στην Αμερική με πελάτες σε όλο τον κόσμο στο χώρο της εταιρικής εκπαίδευσης. Από το αφιέρωμα δεν λείπει και η Εθνική Τράπεζα με το NBG Business Seeds το οποίο υποστηρίζει ποικιλοτρόπως το οικοσύστημα καινοτομίας της Θεσσαλονίκης.

Στο πλούσιο τεύχος 14 υπάρχουν ακόμα αφιερώματα στο κρίσιμο θέμα του Cybersecurity για τις επιχειρήσεις, μια και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από πολλούς το 2021 θα είναι το «έτος των εκβιασμών», καθώς και ένα θέμα για τις τάσεις του λιανεμπορίου στην ψηφιακή εποχή αλλά και την περίοδο της πανδημίας.

Τέλος, παρουσιάζουμε το σημαντικό νέο πρόγραμμα για Startups της Microsoft, τα σχέδια της Lancom, ενός παρόχου υπηρεσιών data center στη Β. Ελλάδα για τη, υποστήριξη Startups, τα αποτελέσματα του προγράμματος ανοικτής καινοτομίας της Alpha Bank αλλά και γιατί είναι πολύ σημαντική η αγορά της Ελλάδας από για την realme, τον ανερχόμενο κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις