Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Fuckup Nights Greece “εκπέμπει” online με νέες ιστορίες αποτυχίας

Το Fuckup Nights Greece επιστρέφει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 21:00, online και συγκεκριμένα στο Zoom: https://bit.ly/FUNGreece3.

Από την περίοδο της πρώτης καραντίνας η κοινότητα του Fuckup Nights έχει μεταφερθεί online και κάθε μέρα πραγματοποιούνται Quarantine Edition events σε όλο τον κόσμο. Το Fuckup Nights Greece διοργανώνεται από το Fuckup Nights Heraklion εκπροσωπώντας όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του Fuckup Nights Greece #3 θα είναι εορταστικό. Τρεις γυναίκες θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες επαγγελματικής αποτυχίας, ενώ, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, αρκετές εκπλήξεις περιμένουν όσους το παρακολουθήσουν, για να έρθουν πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ομιλήτριες

  • Μαρία Ζαρωτιάδου, M.Sc. Marketing, Διευθύνουσα Σύμβουλος για την Plan Of Business, μέλος του Harvard Business Review Advisory Council
  • Στέλλα Κάσδαγλη, Co-founder Women On Top & Συγγραφέας
  • Μαρία Τσατσάκη, Δημιουργός της www.atakaistoria.gr (για ιστορίες, αξέχαστες στιγμές και πολλά άλλα!)

Για όποιον δεν γνωρίζει το concept, το Fuckup Nights αποδέχεται και προβάλλει την αποτυχία ως εργαλείο για την επιτυχία και απευθύνεται σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί από τα λάθη του και τα λάθη των άλλων, να κινητοποιηθεί, να εμπνευστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά.

To FuckUp Nights διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα της Bizrupt, και προσδοκά να δημιουργήσει μια κουλτούρα αποδοχής γύρω από την αποτυχία.

Μπορείτε να κρατήσετε θέση στην εκδήλωση δωρεάν, εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις