Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Paloservices στον επιταχυντή Invest Horizon της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η ελληνική Paloservices επιλέχθηκε να συμμετέχει  στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Invest Horizon Accelerator ως μια καινοτόμα scale up εταιρεία στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης.

Το πρόγραμμα InvestHorizon.eu χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται σε συνεργασία με την Eureka, ένα διεθνές δίκτυο που προωθεί την ανταγωνιστικότητα και τη συνεργασία των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην  Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D). Σκοπός του Επιταχυντή είναι αφενός η διευκόλυνση της χρηματοδότησης με σημαντικά κεφάλαια deep tech εταιρειών και αφετέρου η  υποστήριξη τους στην υλοποίηση των επενδυτικών τους πλάνων.

Η Paloservices, μέσω του προγράμματος, θα έρθει σε επαφή με διεθνείς επενδυτές, επιχειρηματικά κεφάλαια και θεσμικούς επενδυτές  που αναζητούν scale up deep tech εταιρείες αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε παγκόσμια επενδυτικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Ο Παναγιώτης Τσαντίλας, CEO της Palo δήλωσε σχετικά: “Η συμμετοχή μας  στο  Invest Horizon Accelerator αποτελεί μια ξεχωριστή μοναδική διάκριση και ταυτόχρονα είναι και μια  μεγάλη πρόκληση για την ομαλή είσοδο μας στην Ευρωπαϊκή αγορά. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την τεχνολογία  και τις υπηρεσίες μας σε μέντορες και επενδυτές διεθνούς βεληνεκούς στο πεδίο της τεχνολογίας  ενώ ταυτόχρονα θα έρθουμε σε επαφή και με άλλες καινοτόμες ευρωπαϊκές εταιρείες, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο σε προγράμματα και έργα διασυνοριακής καινοτομίας μεταξύ επιχειρήσεων”.

Ποια είναι η Paloservices

H Paloservices ιδρύθηκε το 2008 από τον Παναγιώτη Τσαντίλα και την εταιρεία Ανεμώνη ΑΕ και προσφέρει υπηρεσίες ανάλυσης περιεχομένου για καταναλωτές και μάρκες, χρησιμοποιώντας γλωσσική τεχνολογία αιχμής, καλύπτοντας μία επιχειρηματική περιοχή με πληθυσμό 120 εκατομμυρίων πολιτών.

Η PaloServices είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογίας που έχει ως στόχο την παροχή συμβουλών σε θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας, καθώς και την παροχή υπηρεσιών  εξόρυξης, ανάλυσης, ερμηνείας και αξιοποίησης δεδομένων.

Στο εκρηκτικά αναπτυσσόμενο ψηφιακό περιβάλλον, η PaloServices χρησιμοποιεί τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης, Μηχανική και Βαθιά Μάθηση (Machine & Deep Learning) και πρωτοποριακή γλωσσική τεχνολογία, προκειμένου να παρέχει καινοτόμους τρόπους παρακολούθησης και ανάλυσης διαδικτυακών ειδήσεων και κοινωνικού περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο.

Ο προγραμματισμός της εταιρείας προβλέπει ότι μέχρι τα τέλη του 2024 θα καλύπτει γεωγραφικά πληθυσμό 200 εκατομμυρίων, με επέκταση στις αγορές της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις