Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

11 Βραβεία για τη Warply στα e-volution Awards 2021

H Warply απέσπασε συνολικά 11 βραβεία και ένα Platinum στα “e-volution Awards 2021” που αποτελούν έναν πολύ σημαντικό θεσμό για τo ecommerce στην Ελλάδα και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Η Warply ήταν υποψήφια στις κατηγορίες για mobile commerce όπου και κέρδισε σημαντικές διακρίσεις ενώ έλαβε και το Platinum βραβείο στην κατηγορία «Εξειδικευμένες Πρακτικές & Στρατηγική».

Αναλυτικά, η Warply κέρδισε 1 platinum, 3 χρυσά, 5 ασημένια και 2 αργυρά βραβεία για τους πελάτες ΑΒ Βασιλόπουλος, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια), ΟΑΕΔ, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, go4more (Εθνική Τράπεζα) και τον ΕΟΤ / Υπουργείο Τουρισμού με σημαντικές διακρίσεις για τo application Visit Greece, λαμβάνοντας 2 χρυσά βραβεία σαν “Best Mobile app” της χρονιάς και “Best mobile app in Travel & Tourism”. Επίσης διακρίθηκε και το go4more application της Εθνικής Τράπεζας σαν “Best Mobile commerce app” της χρονιάς και το ΓΕΡΜΑΝΟΣ app σαν καλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Όπως δήλωσε η Μαρία Πάτση, COO της Warply: «Οι συνεχείς διακρίσεις δεν λειτουργούν μόνο ως επισφράγισμα της σκληρής δουλειάς και των διαρκών επενδύσεων εκ μέρους της Warply. Είναι ο δικός μας τρόπος να αναδείξουμε τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και του δημόσιου τομέα τροφοδοτώντας τους με τα κατάλληλα εργαλεία».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις