Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανοικτά με μεγάλες εκπτώσεις και χωρίς ραντεβού τα καταστήματα Public

Τα καταστήματα της αλυσίδας Public άνοιξαν και πάλι σήμερα τις πόρτες τους, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων στο πλαίσιο των Orange Days.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους προϊόντα χωρίς ραντεβού και με ασφάλεια με μειωμένες τιμές που ξεπερνούν σε πολλές προϊοντικές κατηγορίες ακόμα και το 50%. Για την μετακίνηση σε ένα από τα καταστήματα των Public αρκεί μόνο η αποστολή μηνύματος με τον κωδικό 2 στο 13033 χωρίς να ισχύουν οι έως πρότινος περιορισμοί.

Παράλληλα -σεβόμενη πλήρως την υγεία και ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων, αλλά και τις επιταγές της πολιτείας- η Public έχει φροντίσει και προσαρμόσει τη λειτουργία όλων των φυσικών καταστημάτων, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τα οποία και τηρεί στο ακέραιο.

Έτσι, μεριμνά για την πιστή τήρηση των αποστάσεων και τον περιορισμό του συνωστισμού τόσο εκτός όσο και εντός των καταστημάτων. Ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος, ο αριθμός των ατόμων στο εσωτερικό δεν θα ξεπερνά το επιτρεπτό όριο ανά τ.μ. που ορίζει ο νόμος, ενώ εξασφαλίζεται ο καλός εξαερισμός του χώρου αλλά και η τήρηση των υπολοίπων μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται (μάσκες, γάντια κτλ).

Αντίστοιχα, για τις περιοχές εκείνες όπου ισχύουν αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας
(συγκεκριμένα για τη Μυτιλήνη και το Άργος), λειτουργεί κανονικά το σύστημα click away, με τα καταστήματα να παραδίδουν κανονικά τις παραγγελίες των πελατών με ραντεβού.

Επιπλέον, κανονικά λειτουργεί και το online κατάστημα Public.gr εξασφαλίζοντας άμεση παράδοση αλλά και ειδικές τιμές σε χιλιάδες κωδικούς προϊόντων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις