Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΝΒG Business Seeds: Eκδήλωση γνωριμίας και δικτύωσης για startups και ομάδες στον χώρο του Πολιτισμού

Το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση, διοργανώνει την 4η εκδήλωση γνωριμίας, δικτύωσης και καθοδήγησης για startups και ομάδες με προτάσεις επιχειρηματικότητας στον χώρο του Πολιτισμού, διαδικτυακά την Πέμπτη 28.1.2021 στις 17:00 μμ.

Το Culture Seeds πραγματοποιείται, στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds και των προγραμμάτων Ψηφιακής Ανάπτυξης και Καινοτομίας του Ιδρύματος Ωνάση. Πρόκειται για μια διαρκή συνεργασία στον τομέα της καινοτομίας και της πολιτιστικής επιχειρηματικότητας, που έχει στόχο να ενισχύσει τις επιχειρήσεις, τις κοινότητες και τις αλυσίδες αξίας που παράγουν υψηλής ποιότητας πολιτιστικά αγαθά σε τοπικό επίπεδο για ένα διεθνές κοινό.

Την εκδήλωση στηρίζει με τη συμμετοχή τους το The People’s Trust.

Αναλυτικό Πρόγραμμα:

17:00-17.10 Καλωσόρισμα από τους διοργανωτές

17:10-17:30 Κey Note Speaker:  Medea Electronique – Ευκαιρίες και διακυβεύματα της επιχειρηματικότητας στον Πολιτισμό

Οι Medea Electronique (Μανώλης Μανουσάκης, Αγγελική Πούλου, Γιάννης Λωλής) μιλούν για τη δική τους εμπειρία απαντώντας σε ερωτήματα: Τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει μια δημιουργική ομάδα χρηματοδότηση, ώστε να υλοποιήσει το όραμά της; Πώς οι Medea Electronique δημιούργησαν τη δική τους ομάδα, συνδυάζοντας διαφορετικά skills και πώς βρίσκουν τους κατάλληλους συνεργάτες; Πώς παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις;

17:30-20:00 Σύντομη παρουσίαση των προτάσεων από μέλη των start-up ομάδων. Μentoring – Συζήτηση με start-ups

Γραφτείτε στο https://form.jotform.com/210104427007338

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις