Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Starship Technologies: 102 εκατ. ευρώ από TDK Ventures και Goodyear

Χρηματοδότηση 102 εκατ. δολαρίων δολαρίων εξασφάλισε η εσθονική Starship Technologies, πάροχος υπηρεσιών delivery με ρομπότ. Στον γύρο συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι TDK Ventures και Goodyear Ventures.

Η εταιρεία, πρόσφατα έκανε την εκατομμυριοστή παράδοσή της μετά το ξέσπασμα της  πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία έχει κάνει τις ανέπαφες παραδόσεις πολύ πιο δημοφιλείς σε λιγότερο από ένα χρόνο.

«Η ολοκλήρωση ενός εκατομμυρίου παραδόσεων είναι ένα ορόσημο που όλοι γιορτάζουν στη Starship», σχολίασε ο Ahti Heinla, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και πρόσθεσε:

«Παρέχουμε μια πλήρως εμπορική υπηρεσία που λειτουργεί 24-7 σε πέντε διαφορετικές χώρες, κάνοντας τώρα χιλιάδες παραδόσεις την ημέρα και εκατομμύρια αυτόνομα μίλια το χρόνο. Το γεγονός αυτό θέτει τη Starship στο ίδιο επίπεδο με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αυτοκινητοβιομηχανία όσον αφορά τις διαδρομές τον τελευταίο χρόνο. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια κρίσιμη υπηρεσία που τώρα γίνεται μέρος της καθημερινής ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους».

Σημειώνεται ότι η Starship είναι γνωστή για τις παραδόσεις που κάνει σε πανεπιστημιουπόλεις, εξυπηρετώντας χιλιάδες φοιτητές. Η εταιρεία μεταφέρει ως επί το πλείστον τρόφιμα, είδη σούπερ μάρκετ και γενικότερα λιανικής πώλησης.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις