Το Berlin Brands Group δημιούργησε Fund για εξαγορές startups με αρχική… προίκα 250 εκατ. ευρώ

Ένα φιλόδοξο σχέδιο με βάση το οποίο θα δαπανήσει συνολικά 250 εκατομμύρια ευρώ για την εξαγορά μιας σειράς από μικρού μεγέθους startup επιχειρήσεις, επεξεργάστηκε και αναμένεται να εφαρμόσει η Γερμανική νεοφυής εταιρεία Berlin Brands Group (BBG) που δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η εταιρεία διαθέτει στην e-αγορά μια ευρεία γκάμα από αντικείμενα και προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων εξοπλισμό ήχου, είδη γυμναστικής, οικιακές συσκευές κ.ο.κ. Σε αυτό το πλαίσιο, οι startups που ενδιαφέρεται να εξαγοράσει εξειδικεύονται στην πώληση ειδών κήπου και κηπουρικής, οικιακών ειδών, προϊόντα ευζωίας, αθλητισμού κ.ά. Οι προς εξαγορά στόχοι θα πρέπει να πραγματοποιούν ετήσιο κύκλο εργασιών που θα κυμαίνεται από 500.000 έως και 30 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, το Berlin Brands Group αξιοποιεί σήμερα κάτι παραπάνω από 100 διαφορετικά «κανάλια» προκειμένου να πουλά προϊόντα προς το ενδιαφερόμενο καταναλωτικό κοινό. Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα κεφάλαια που σχεδιάζει να διαθέσει το BBG προέρχονται αποκλειστικά από ίδιους πόρους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις