Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Workday εξαγόρασε την Peakon έναντι 700 εκατ. δολαρίων

Στην απόκτηση της πλατφόρμας feedback υπαλλήλων Peakon, έναντι ποσού της τάξεως των 700 εκατομμυρίων δολαρίων εξ’ ολοκλήρου σε μετρητά, προχώρησε η Workday. Αν μη τι άλλο, μια από τις διδαχές της πανδημίας αποτέλεσε και το γεγονός πως απαιτείται η εύρεση νέων, πιο ευφυών, όσο και αποτελεσματικών τρόπων ακόμη πιο ισχυρών δεσμών μεταξύ επιχειρήσεων και υπαλλήλων.

Αυτό, ακριβώς, το στοιχείο αναπτύσσει και παρέχει στην αγορά η Peakon, γεγονός που κέντρισε το επενδυτικό ενδιαφέρον της Workday, καθώς εκτιμάται πως θα συμπληρώσει ιδανικά το υφιστάμενο προϊοντικό lineup της. Κι αυτό, καθώς η Workday ειδικεύεται στο να βοηθά τους πελάτες να αξιοποιούν προς όφελός τους τα δεδομένα που έχουν στην κατοχή τους.

Σε συνάρτηση με την Peakon, θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις-πελάτες να εξασφαλίσουν μεγαλύτερα επίπεδα παραγωγικότητας, να αναπτύξουν έτι περαιτέρω το ανθρώπινο δυναμικό τους, καθώς επίσης να προσφέρουν μια «γέφυρα» ενότητας μεταξύ του τρόπου με τον οποίο διαδρούν οι υπάλληλοι με τους οργανισμούς τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις