Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

PayPal πληρωμές ενσωματώνει η WIND

Η WIND Ελλάς λάνσαρε νέα υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών συμβολαίου σε συνεργασία με την PayPal. Η νέα αυτή υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 9 Φεβρουαρίου.

Oι πελάτες καρτοκινητής WIND F2G και Q έχουν ήδη δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας τους μέσω PayPal.

Από τις 27/2, οι συνδρομητές συμβολαίου της WIND που εξοφλούν τον μηνιαίο τους λογαριασμό μέσω PayPal, κερδίζουν 5 ευρώ έκπτωση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) στην τιμολόγηση του επόμενου μήνα. Με την υπηρεσία πληρωμών συμβολαίου μέσω της PayPal, οι πελάτες της WIND μπορούν να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους κάθε μήνα, χρησιμοποιώντας μόνο το λογαριασμό τους στην PayPal. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, η απόδειξη μπορεί να εκτυπωθεί ή να σταλεί μέσω email.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε αυτή την εμπειρία στους Έλληνες συνδρομητές”, αναφέρει σε δήλωσή της η Ganna Yevtushenko, Επικεφαλής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.

“Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες της WIND σε όλα τα επίπεδα. Η σύμπραξή μας με την PayPal αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση”, δήλωσε ο Τάκης Πέρκιζας, Ανώτερος Διευθυντής Brand & Online της WIND Ελλάς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις