Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Δια χειρός” Warply το νέο ΟΑΕΔ app

Τη Warply επέλεξε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα ΟΑΕΔ app. Η νέα εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον ΟΑΕΔ και το αρμόδιο υπουργείο στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου ψηφιακού μετασχηματισμού, με επίκεντρο την καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μέσα από την καινοτόμα εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να κάνουν σύνδεση με τα στοιχεία του TAXIS και στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εγγραφή ή ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας τους.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τα νέα του οργανισμού και του Υπουργείου με push notifications, να βρίσκουν σε διαδραστικό χάρτη πληροφορίες για τα υποκαταστήματα ΟΑΕΔ και οδηγίες για το υποκατάστημα όπου είναι εγγεγραμμένοι, να κάνουν αιτήσεις και ενστάσεις ηλεκτρονικά, να δουν το βιογραφικό τους και να το αποστείλουν εύκολα μέσα από την εφαρμογή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση εργοδότη που επιθυμούν.

Ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply δήλωσε σχετικά: «Ανταποκρινόμαστε και στηρίζουμε τις σημαντικές προσπάθειες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στις ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού με την παροχή καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ειδικά σε ένα τομέα τόσο ευαίσθητο όπως η απασχόληση και είμαστε υπερήφανοι που η Διοίκηση του ΟΑΕΔ επέλεξε τη Warply για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Warply έχει προχωρήσει σε συνεργασία και με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για την ειδική υπηρεσία “click away”. Στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας, η Warply δημιούργησε και ένα API service για τα e-shops, μέσω του οποίου κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να διασυνδεθεί και να στέλνει δωρεάν μηνύματα για παραλαβή.

Οι υπηρεσίες “click away” και click away API για φυσικά και ψηφιακά καταστήματα, δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της ψηφιακής πλατφόρμας του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων “e-katanalotis” που έχει επίσης σχεδιάσει και υλοποιήσει η Warply.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις