Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η WIND διοργανώνει για 19η χρονιά τις Ημέρες Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Οι Ημέρες Εθελοντικής Αιμοδοσίας έχουν ως στόχο την ενθάρρυνση και στήριξη της αιμοδοσίας, προωθώντας την ιδέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, της προσφοράς και του εθελοντισμού

Συνεχίζεται για 19η χρονιά η πρωτοβουλία της WIND για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η εταιρεία διοργανώνει τις Ημέρες Εθελοντικής Αιμοδοσίας με στόχο την αντιμετώπιση των σοβαρών ελλείψεων σε αποθέματα αίματος που αντιμετωπίζει η χώρα. Οι εργαζόμενοι της WIND, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα συνεισφέρουν για άλλη μια φορά στην πρωτοβουλία στήριξης των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώ για τη φετινή χρονιά, η WIND στοχεύει στην προσφορά 30 φιαλών αίματος στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τράπεζα Αίματος Εργαζομένων της WIND δημιουργήθηκε το 2002 απαριθμώντας μέχρι σήμερα 38 εθελοντικές αιμοδοσίες και 1.394 αιμοδότες εργαζόμενους. Αποτελεί μια εθελοντική πρωτοβουλία και υλοποιείται 2 φορές τον χρόνο ενώ τα τελευταία δύο έτη κάλυψε τις ανάγκες σε αίμα 64 συνανθρώπων μας με 90 μονάδες αίματος.

«Συμμετοχή στις ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας της WIND σημαίνει προσφέρω απλόχερα. Είναι πραγματικά συγκινητική η συμβολή των συναδέλφων καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας. Τα χαμόγελά τους, ακόμα και πίσω από τις μάσκες τους, είναι η απόδειξη ότι ο εθελοντισμός είναι ένα στοιχείο βαθιά ριζωμένο στο DNA της WIND.», δήλωσε ο Γεράσιμος Καρμίρης, Ανώτερος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις