Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Clio Muse Tours επεκτείνεται σε νέους προορισμούς μέσα στο 2021

100 νέες ακουστικές ξεναγήσεις για 20 χώρες θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 η Clio Muse Tours. Μετά την επέκτασή της στην Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Τουρκία το 2019, η ελληνική startup ετοιμάζεται να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό της με νέους προορισμούς στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Το 2020, η Clio Muse συνεργάστηκε με ελληνικά μουσεία όπως το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, οργανισμούς όπως η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, και δήμους όπως αυτόν της Χίου για τη δημιουργία, ανάπτυξη και διανομή πολυάριθμων ψηφιακών και ακουστικών ξεναγήσεων. Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2020, η εταιρεία λάνσαρε 23 εμπειρίες εικονικής περιήγησης που συνδυάζουν εικόνες 360° με αφηγήσεις ήχου.

Πριν από την πανδημία της Covid-19, η Clio Muse Tours στόχευε να επεκταθεί σε νέους προορισμούς το 2020. Η αλλαγή του επιχειρηματικού της σχεδίου και η δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργασιών με καθιερωμένα πολιτιστικά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ήταν μια συνειδητή απόφαση των τριών συνιδρυτών, με στόχο να προσαρμοστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κατάσταση.

Ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο του 2021, σχεδόν ένα χρόνο μετά την αναστολή του αρχικού σχεδίου, η Clio Muse Tours βάζει ξανά μπροστά τα σχέδια επέκτασής της. Το Βερολίνο, η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη, η Αττάλεια, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και το Μαρόκο είναι μερικές από τις νέες πόλεις που προσθέτει το χαρτοφυλάκιο της Clio Muse Tours. Η επιλογή των νέων προορισμών βασίστηκε στη δημοτικότητα των προορισμών αυτών μεταξύ των ταξιδιωτών και στη μεγάλη ιστορική και πολιτιστική τους σημασία.

Ταυτόχρονα, η startup θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό της με νέους περιπάτους στην πόλη, καθώς και ηχητικές περιηγήσεις σε μνημεία και μουσεία στην Αθήνα, τα ελληνικά νησιά, τη Βενετία, τη Γρανάδα, την Κωνσταντινούπολη, το Άμστερνταμ, τη Φλωρεντία και τη Σεβίλλη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις