Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πιστοποίηση της Digimark κατά το πρότυπο ISO 27001:2013 για την Ασφάλεια των Πληροφοριών

Η εταιρεία Digimark, ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της πιστοποίησής της κατά το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013 για το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Πληροφοριών που εφαρμόζει. Η πιστοποίηση ελήφθη από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησής GCERT.

H πιστοποίηση κατά ISO 27001:2013, αφορά στη λειτουργία και στη διαχείριση της υποδομής του Κέντρου Δεδομένων (Data Center).

Η απόκτηση και διατήρηση της πιστοποίησης προϋποθέτει την αυστηρή τήρηση συγκεκριμένων πολιτικών ασφάλειας και διαδικασιών για την προστασία των πληροφοριακών συστημάτων, του εξοπλισμού που διαθέτει, των εμπιστευτικών πληροφοριών που διαχειρίζεται, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα, αποτρέποντας πιθανές παραβιάσεις.

Με την πιστοποίηση κατά ISO 27001:2013 η Dimark υιοθετεί τις βέλτιστες πρακτικές και τις αυστηρές απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, η πιστοποίηση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσής της για συνεχή ανάπτυξη και αξιολόγηση των διαδικασιών της, για εφαρμογή υψηλής ποιότητας προτύπων στις υπηρεσίες της, καθώς και για την προσήλωσή της στην ασφαλή διαχείριση των δεδομένων των πελατών και των συνεργατών της καθώς και την παροχή υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσίες cybersecurity.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις