Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Warply εξαγοράζει την Mobideals και ενισχύει την παρουσία της στην περιοχή MENA

Σε μια κίνηση που ενισχύει την παρουσία της στην περιοχή MENA προχωρά η Warply, με την εξαγορά της Mobideals, μιας fintech πλατφόρμας που προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε εμπόρους από τα κράτη του Κόλπου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη εξαγορά αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής της Warply με στόχο την υποστήριξη και την ενδυνάμωση των συνεργατών της σε όλον τον κόσμο, όπου η ίδια έχει καταφέρει να εδραιωθεί μέχρι σήμερα.

Σημειώνεται ότι η ελληνική Warply πoυ θεωρείται ηγέτιδα στο mobile, στα προγράμματα loyalty και στις ψηφιακές πληρωμές, “προσγειώθηκε” για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική το 2017 και από τότε αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Ανάμεσα στους συνεργάτες της βρίσκονται σήμερα τράπεζες, έμποροι και πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών που αντιστοιχούν στο 15% των παγκόσμιων εσόδων της με σταθερή αύξηση 75% κάθε χρόνο.

H Μobideals αναπτύσσει ψηφιακές λύσεις κουπονιών που μπορούν να διαχειρίζονται εξ ολοκλήρου οι έμποροι μέσω μιας πλατφόρμας SaaS, καθώς και mobile εφαρμογές customer engagement. Με την εξαγορά,  η ηγετική ομάδα και οι συνεργάτες της θα λειτουργούν πλέον κάτω από την “ομπρέλα” της Warply, προσφέροντας σημαντικές γνώσεις στους τομείς των άμεσων πληρωμών και των περιφερειακών κανονιστικών πλαισίων. Μέσω του deal, η Warply στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της στην Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με στόχο περαιτέρω ανάπτυξη 120% κατά τη διάρκεια του 2021.

“Η απόκτηση της Mobideals επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για επιτάχυνση της ανάπτυξης μας στην περιοχή MENA, ένα μέρος του κόσμου που έχουμε παρουσία από το 2017”, δήλωσε ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply, συμπληρώνοντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μια έμπειρη ομάδα κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής περιόδου για τις περιοχές αυτές, ακριβώς όταν το Κατάρ είναι και πάλι «ανοιχτό για επιχειρήσεις» και το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας είναι έτοιμο να ηγηθεί του αγώνα γύρω από το fintech στην περιοχή».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Δοξαράς, Warply: Ο βασιλιάς του loyalty και η παγκόσμια επιτυχία

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις