Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cloover: “Σήκωσε” 7 εκατ. ευρώ για λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Τα μελλοντικά σχέδια για την πλατφόρμα περιλαμβάνουν την οικοδόμηση ενός αποκεντρωμένου δικτύου ηλιακής ενέργειας, αποθήκευσης μπαταριών, φόρτισης EV και αντλιών θέρμανσης, συντονίζοντας την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και της εθνικής υποδομής δικτύου σε όλη την Ευρώπη.

Η Cloover, μια fintech για το κλίμα με έδρα τη Στοκχόλμη, εξασφαλίζει 7 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση Pre-seed για να επεκτείνει τις συνδρομητικές υπηρεσίες ανανεώσιμης ενέργειας σε όλη την Ευρώπη. Ο γύρος διεξήχθη από την 9900 Capital και περιλαμβάνει συμμετοχή από QED, Broadhaven Ventures, Index Ventures’ Scout Fund, Centrotec και angel investors.

Η πλατφόρμα fintech, η οποία παρέχει μια λύση για τις εταιρείες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας να προσφέρουν συνδρομητικές υπηρεσίες, θα χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας και της προσφοράς. Θα ξεκινήσει στη Γερμανία και θα συνεχίσει την περαιτέρω επέκταση σε όλη την Ευρώπη.

Ιδρύθηκε από τους Betschart, Peder Broms, co-CEO & CFO, Tony Kirmo, CRO και Valentin Gönzcy, CPO. Τα μελλοντικά σχέδια για την πλατφόρμα περιλαμβάνουν την οικοδόμηση ενός αποκεντρωμένου δικτύου ηλιακής ενέργειας, αποθήκευσης μπαταριών, φόρτισης EV και αντλιών θέρμανσης, συντονίζοντας την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και της εθνικής υποδομής δικτύου σε όλη την Ευρώπη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις