Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag: Κυκλοφορεί την Κυριακή 25/4 με τον Ελεύθερο Τύπο με κεντρικό θέμα τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στο HR

Το νέο τεύχος με πλούσια και ανασχεδιασμένη ύλη και 100 σελίδες έχει πολλά αφιερώματα σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας πάντα υπό το πρίσμα της τεχνολογίας και των Startups.

Το πρώτο αφιέρωμα του περιοδικού εστιάζει στην αγορά εργασίας και των ταλέντων καλύπτοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τις τάσεις στο ελληνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ενώ φιλοξενούνται απόψεις και insights από την εταιρείες, στελέχη και Startups της ελληνικής αγοράς HR.
Στο εξώφυλλο του περιοδικού μάλιστα βρίσκεται μια ελληνική Startup, η Workearly, η οποία προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση σε όσους ενδιαφέρονται να βρουν δουλειά στον περιζήτητο χώρο του ICT.

To δεύτερο μεγάλο αφιέρωμα εστιάζει στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και πως αυτή έχει τη δυναμική να σώσει τον πλανήτη μέσα από την στάση των καταναλωτών, των στελεχών επιχειρήσεων αλλά και των διαφόρων εργαλείων βιώσιμης ανάπτυξης.

Στις υπόλοιπες σελίδες φιλοξενούνται θέματα για τον ασφαλιστή του μέλλοντος αλλά και την ψηφιακή γεωργία με παρουσίαση όλων των εργαλείων και τάσεων αλλά και πολλών Startups.

Τέλος, στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενείται μια συνέντευξη της διευθύντριας του Egg, Ρούλας Μπαχταλιά, για το παρόν και του μέλλον του παλιότερου και επιδραστικότερου incubator και accelerator της ελληνικής Startup σκηνής.

Μη χάσετε το Startupper Mag 18 που κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή 25/4 με τον Ελεύθερο Τύπο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις