Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Accenture παρουσιάζει online νέα έρευνα για την ασφαλιστική αγορά

Η Accenture, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και τη σημασία της ασφαλιστικής αγοράς στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, εκπόνησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ολοκληρωμένη κλαδική έρευνα με την υποστήριξη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, την οποία θα παρουσιάσει σε Webcast την Τετάρτη 09.06 (16:00-17:30).

Για την εκπόνηση της έρευνας αξιοποιήθηκαν πρωτογενή και δευτερογενή στοιχεία, τα οποία συγκεντρώθηκαν το διάστημα Σεπτέμβριος 2020 – Φεβρουάριος 2021 μέσω ερωτηματολογίου από 2.000 καταναλωτές και 157 διαμεσολαβητές καθώς και μέσω δομημένων συνεντεύξεων με 38 υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας.

Φιλοδοξία της έρευνας, με τίτλο “Greek Insurance Market: Covid Triggers a Cycle of Accelerated Digital Transformation”,  είναι να αποτυπώσει τις βασικές ψηφιακές τάσεις που διαμορφώνονται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και επιταχύνθηκαν από την πανδημία Covid-19, συμβάλλοντας ενεργά στο δημόσιο διάλογο για τις προκλήσεις και τις προοπτικές του κλάδου.

Δείτε αναλυτικά την agenda και δηλώστε συμμετοχή στη διεύθυνση https://webcast.accenture.com/redirect/goto.aspx?event=GreekInsuranceMarket

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις