Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Δημήτρης Μπουραντάς στο Δημοσκόπιο του Δ. Ηρακλείου

Την Τετάρτη, 16 Ιουνίου και ώρα 18:00 ο Δήμος Ηρακλείου και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας «Δημοσκόπιο» σε συνεργασία με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά ανοιχτή ομιλία με θέμα «Γυναικεία επιχειρηματικότητα : προαπαιτούμενα και παράγοντες επιτυχίας» και ομιλητή τον κ. Δημήτρη Μπουραντά, διακεκριμένο επιστήμονα και συγγραφέα.

Σκοπός της ομιλίας είναι η κατανόηση των θεμελιωδών παραμέτρων της επιχειρηματικής επιτυχίας και των ικανοτήτων των επιτυχημένων επιχειρηματιών.

Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας του οργανισμού Women Do Business στο facebook στο ακόλουθο link : https://m.facebook.com/womendobusiness.eu/

Ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συγγράψει 10 βιβλία, εκ των οποίων πολλά έχουν γίνει best seller.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις