Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

200% αύξηση των αγγελιών εργασίας στην Πληροφορική το τελευταίο 5μηνο

Σύμφωνα με στοιχεία του kariera.gr, ο κλάδος της Πληροφορικής είναι πλέον ένας από 3 πιο περιζήτητους κλάδους στην αγορά εργασίας από την πλευρά των εργοδοτών. Επιπλέον, από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Μάιο του 2021 οι αγγελίες και θέσεις εργασίας στην Πληροφορική αυξήθηκαν με τον μεγαλύτερο ρυθμό από όλους τους άλλους κλάδους. Συγκεκριμένα, το τελευταίο πεντάμηνο οι αγγελίες εργασίας για την Πληροφορική, που έχουν δημοσιευτεί στο kariera.gr, παρουσίασαν αύξηση που έφτασε το 200%.

Το Developers:Day :Digital είναι μια εκδήλωση online  από την kariera.gr με στόχο να στελεχωθούν γρήγορα και αποτελεσματικά, από δεκάδες εργοδότες, εκατοντάδες θέσεις εργασίας μέσα σε 2 ημέρες.

Κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να:

  • Πραγματοποιήσει online συνεντεύξεις εργασίας με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και να αποστείλει το βιογραφικό του στις ανοιχτές θέσεις εργασίας των επιχειρήσεων.
  • Παρακολουθήσει webinars σε επίκαιρες θεματολογίες πάνω στον κλάδο της Τεχνολογίας.
  • Δικτυωθεί επαγγελματικά με εταιρείες που αναζητούν τους μελλοντικούς συνεργάτες τους.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες στο Developers:Day είναι:

Alpha Bank, Amdocs, Atos, Channel VAS, Cognity, Deloitte, Dialectica, Dialog Semiconductor, Epignosis, EFG Eurobank, EY, INTRALOT, INTRASOFT International, Kaizen Gaming, kariera.gr, kariera.gr IT Recruiting, Mantis, MAS, METRO ΑΕΒΕ, Nokia, PMM, Printec, Prodyna, Profile Software, PwC Greece, QUALCO, Scytalys, SG Digital, SingularLogic, Uni Systems, Upstream, Vodafone, Κωτσόβολος-Dixons Southeast Europe

Για δωρεάν εγγραφή πατήστε εδώ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις