Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΙΚΕΑ και SONOS βγάζουν στην αγορά νέα κορνίζα με ηχείο WiFi

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη SONOS και παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που έρχεται να προστεθεί στην σειρά SYMFONISK, την κορνίζα SYMFONISK με ηχείο WiFi.

Η νέα κορνίζα, ακολουθεί τα χνάρια του ηχείου WiFi SYMFONISK και του επιτραπέζιου φωτιστικού SYMFONISK με ηχείο WiFi και ενσωματώνει την τεχνολογία wireless streaming κορυφαίου ήχου, δημιουργώντας μια πρωτότυπη οπτικο-ακουστική εμπειρία σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Σύμφωνα με την εταιρεία, εξασφαλίζει έναν μοναδικής ποιότητας ήχο, ενώ παράλληλα είναι και ένα όμορφο έργο τέχνης που «δένει» εύκολα με τους χώρους, καθώς έχει πολλές επιλογές εξατομίκευσης. Η κορνίζα κυκλοφορεί σε 14 διαφορετικά σχέδια και συνδέεται ασύρματα με το WiFi του σπιτιού, επιτρέποντας στον χρήστη ακόμα και να δημιουργήσει ένα πολλαπλό σύστημα ήχου, συνδέοντας το με δύο ή και περισσότερα ηχεία από την ίδια σειρά, αλλά και διαφορετικά ηχεία της SONOS.

Κάθε ηχείο ελέγχεται μεμονωμένα, μέσω του SONOS S2 app, ώστε ο κάτοχος να μπορεί να απομονώνει διαφορετικούς ήχους σε διαφορετικά δωμάτια ή ακόμα και να παίξει την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι. Σημειώνεται ότι τα ηχεία κατασκευάζονται από την IKEA σε συνεργασία με τη SONOS, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος της δεύτερης και είναι συμβατά με όλα τα προϊόντα SONOS, ενώ λειτουργούν με την εφαρμογή της εταιρείας για χρήση ως σύστημα ήχου πολλών δωματίων.

Η νέα κορνίζα SYMFONISK με ηχείο WiFi θα είναι διαθέσιμη από την 1η Οκτωβρίου στα καταστήματα ΙΚΕΑ, αλλά και στο ΙΚΕΑ.gr.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις