Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

money-market.gr: 100.000 συγκρίσεις τραπεζικών προϊόντων στη διάρκεια του δεύτερου lockdown

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον των Ελλήνων καταναλωτών για βελτίωση της κατοικίας τους και κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown. Σύμφωνα με τα στοιχεία του money-market.gr, της μεγαλύτερης πλατφόρμας σύγκρισης τραπεζικών προϊόντων που δημιουργήθηκε από την ομάδα του insurancemarket.gr, το διάστημα Νοεμβρίου 2020 –  Μαΐου 2021, καταγράφηκαν πάνω από 100.000 συγκρίσεις μέσω των εργαλείων της πλατφόρμας.

Οι συγκρίσεις αυτές αφορούσαν:

  • 40% στεγαστικά δάνεια (για αγορά ή ανακαίνιση σπιτιού)
  • 20% πιστωτικές κάρτες
  • 20% προθεσμιακές καταθέσεις
  • 10% καταναλωτικά δάνεια (για αγορά αυτοκινήτου, εξοπλισμών κλπ.)

Ακόμα και κάτω από συνθήκες αβεβαιότητας, οι καταναλωτές επέλεξαν να επενδύσουν στο σπίτι τους, εφόσον αυτός έγινε και ο χώρος όπου πλέον περνούσαν το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι περισσότεροι από 20.000 χρήστες χρησιμοποίησαν και τους υπολογιστές στεγαστικών δανείων, για να μάθουν μέχρι τι ποσό δανείου μπορούν να πάρουν σύμφωνα με τα εισοδηματικά τους κριτήρια, αλλά και τη μηνιαία δόση που θα πρέπει να πληρώνουν.

Το Money-Market.gr είναι η τρίτη υπηρεσία σύγκρισης που λανσάρει η ομάδα του insurancemarket.gr και ακολουθεί το δεύτερο εγχείρημα της εταιρείας, το energy-market.gr, που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον τομέα σύγκρισης παρόχων ενέργειας. Το 2020, στις πλατφόρμες της εταιρίας έγιναν περισσότερες από 1.500.000 συγκρίσεις ασφαλιστικών, χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών ενέργειας.

Διαβάστε επίσης:

insurancemarket.gr: Ο ηγέτης της ασφάλισης online

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις