Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Discover Deree Day, Home Εdition: Το Deree ανοίγει διαδικτυακά τις πόρτες του σε μελλοντικούς φοιτητές

Mε δυνατότητες και ευκαιρίες που προετοιμάζουν τους νέους για κάθε μέλλον θα υποδεχτεί το Deree – The American College of Greece τους αυριανούς φοιτητές και τους γονείς τους στην online παρουσίασή του, Discover Deree Day | Home Edition το Σάββατο, 3 Ιουλίου, στις 11 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση μέσω livestream από την άνεση του σπιτιού τους και να ανακαλύψουν:

  • Τα 34 ακαδημαϊκά προγράμματα, τα 6 προγράμματα σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Clarkson και τις 50 υποειδικότητες (minors). Τα ακαδημαϊκά προγράμματα είναι εναρμονισμένα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NECHE, Open University).
  • Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών, για φοιτητές των ελληνικών δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μία υποειδίκευση (minor) στο Deree και να ενισχύσουν το πτυχίο τους. Μάλιστα, με την παράλληλλη φοίτηση, οι αριστούχοι των ελληνικών πανεπιστημίων μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και να επωφεληθούν από τις μοναδικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που τις συνοδεύουν.
  • Τις ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Την απόκτηση και καλλιέργεια των soft skills, πολύτιμων δεξιοτήτων που είναι περιζήτητες από τους εργοδότες.
  • Τις ευκαιρίες για φοίτηση σε επώνυμα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο του προγράμματος Study Abroad.
  • Τις πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης που ανέρχεται στα 5,5 εκατ. ευρώ.

Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν ερωτήσεις στους εκπροσώπους του Deree για όσα τους απασχολούν, να συνομιλήσουν με καθηγητές για τα ακαδημαϊκά προγράμματα και να ξεναγηθούν διαδικτυακά στο μοναδικό campus του Κολλεγίου στην Αγία Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα αλλά και για να παρακολουθήσετε το Discover Deree Day| Ηome Edition στις 3 Ιουλίου, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις