Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκδήλωση για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα από το Women Do Business

Στο Ηράκλειο Κρήτης!

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business ύστερα από τρεις επιτυχημένες δια ζώσης εκδηλώσεις, διοργανώνει για 4η φορά μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Την Τετάρτη, 21 Ιουλίου και ώρες 19:00-22:00 στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου (Καρτερός) τέσσερις μοναδικές γυναίκες επιχειρηματίες, γυναίκες της διπλανής πόρτας θα μοιραστούν την δική τους ιστορία εμπνέοντας και παρακινώντας το κοινό.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν συγκεκριμένα οι Βελεντάκη Σοφία (Ιδιοκτήτρια του ‘’Λαχανόκηπος’’), Γαράκη Μαρία (Ιδιοκτήτρια-Οδηγός ταξί, Εκπαιδεύτρια Οδήγησης, Ασφαλίστρια, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ΕΣΤΙΑ), Γιαπουτζή Γιώτα (Ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια της ΚοινΣΕΠ ‘’Φροντίδα Στο Σπίτι’’) και Πεδιαδίτη Ειρήνη (Χειρουργός- Ανδρολόγος, Ουρολόγος, Ιδιοκτήτρια Κλινικής).

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ. Για να εξασφαλίσετε την κράτηση της θέσης σας, η γενική είσοδος είναι 8 ευρώ, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το Κατάστημα Γερμανός, Λεωφόρος Κνωσού 210 (Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Νατάσα Γρηγοράκη, τηλ. 6977685640) και το Hoppy feet, Λεωφόρος Καλοκαιρινού 56 (Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Όλγα Κουμπαράκη, τηλ. 2810228518).

Τέλος, για όσες και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην βραδιά, αλλά δεν βρίσκονται στην Κρήτη η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε Livestreaming στην επίσημη σελίδα του Women Do Business στο Facebook. Γι’ αυτό, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει ακόμα και από μακριά στο έργο του Women Do Business  με ενδεικτική συνεισφορά 3, εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις