Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η realme θα λανσάρει το GT Master Edition και νέες σειρές προϊόντων στις 18 Αυγούστου

Νέα premium σχέδια και προϊόντα αναμένεται να παρουσιάσει η realme γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη ραγδαία της ανάπτυξη στην αγορά των smartphones.

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone, ξεπέρασε επίσημα τα 100 εκατ. σε αποστολές smartphones. Ταυτόχρονα, η επίτευξη των 100M σε 37 μήνες σημαίνει επίσης ότι η realme είναι η ταχύτερη μάρκα smartphone στον κόσμο που ξεπερνά τις 100M πωλήσεις. Η realme θα λανσάρει το προϊόν ορόσημο 100M realme GT Master Series και νέες σειρές προϊόντων στις 18 Αυγούστου για να γιορτάσει αυτό το επίτευγμα.

Η σειρά realme GT Master Edition Series, η high-end ναυαρχίδα της μάρκας, έχει σχεδιαστεί από τον διάσημο Ιάπωνα βιομηχανικό σχεδιαστή Naoto Fukasawa, ο οποίος έχει προηγουμένως εξερευνήσει τη νέα αισθητική των smartphones.

Εκτός από τα smartphones, η realme θα παρουσιάσει στην εκδήλωση και άλλες πτυχές του οικοσυστήματος TechLife, υπογραμμίζοντας παράλληλα την πρόθεση της να γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα και παράγοντας αλλαγών στις νέες κατηγορίες προϊόντων.

Ταυτόχρονα, η realme θα ανακοινώσει στην εκδήλωση τη μεγαλύτερη προωθητική ενέργεια της χρονιάς για να ευχαριστήσει και τους 100 εκατ. χρήστες για την υποστήριξή τους τα τελευταία τρία χρόνια. Η προωθητική ενέργεια θα περιλαμβάνει 61 αγορές, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Η εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί online στις επίσημες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της realme, YouTube, Facebook.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις